NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Eurobasket 2013 - Slovenia

+15
black & silver
viking
Sirko
Ljuba90
Pohovani feniks
iceman
Miki HOF
Zver
El Jefe runs San Diego
markosto
dr.dule
penban
Kovac
Peyton Manning
kb8
19 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 12 od 16]

276Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 15:23

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

penban ::http://vukajlija.com/reakcije/116598

Umirem od smeha
Laughing LaughingLaughing
Laughing Laughing 

http://nfl.com/

277Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:17

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

bedni smo

278Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:23

penban

penban
Moderator
Moderator

Srbija nema pravo da se zove zemljom kosarke. Od kada je ostala sama osvojena je jedna medalja (srebro u Poljskoj nakon blamaze u finalu protiv Spanaca) i propustene su OI u Pekingu i Londonu. Sada su na pragu da propuste i SP.
Mala rekapitulacija

4. Nemanja Nedovic- neverovatno talentovan momak, sa izuzetno dobrim prodorom i energijom, ali sa sutem koji je izuzetno slab. Dosta oscilacija u igri.
5. Nemanja Krstic- decko nije kriv sto je dosao na ovo prvenstvo. Nadam se da ce mu ovo biti samo lekcija da nastavi da se razvija
6. Vasa Micic- da bi bio plej trebaju ti klikeri i kontinuitet. Manji potrosac lopti nego sto je inace. Relativno lose partije sto prepisujem neiskustvu.
7. Bogdan Bogdanovic- u nekim momentima delovao je kao da se plasi svoje senke. Mlad je i ima dosta oscilacija u igri. Morace to puno bolje. Nadam se da ce nastaviti da napreduje.
8. Nemanja Bjelica- razocarao me. Nadao sam se da ce on voditi ovu reprezentaciju, ali covek je skroz van forme. Izuzetno blede i mrsave partije. Prvo poluvreme protiv Spanaca juce i ovo sto je odigrao danas je ocajno.
9. Stefan Markovic- odigravao je dobro, a i povredjen je. On je defanzivac i to je dosta solidno radio. Nemam sta da mu zamerim osim da se nekada jako cesto odlucivao za sut, sto mu nije jaca strana.
10. Nikola Kalinic- ovaj momak se trudi, ali jednostavno po meni nema kvalitet za reprezentaciju. Fasciniran velikom scenom pravio je dosta glupih gresaka, ali ne mogu da mu zamerim, jer se bori stvarno.
11. Djordje Gagic- nagdrada za dobru sezonu je to sto je u reprezentaciji. Da nije bilo povreda i otkaza ne bi zaigrao za repku sanse nema. Bori se.
12. Nenad Krstic- prevelike oscilacije za najboljeg i najiskusnijeg igraca. Isto kao za Bjelicu.
13. Danilo Andjusic- suter koji ne igra odbranu, ne ume da probije, a cesto mu se desava da promasi ceo kos
14. Rasko Katic- nagrada za dobru sezonu. Protiv jacih centara nije se video.
15. Vladimir Stimac- nedovoljno vremena na parketu... zapravo dovoljno da se vidi da tu nema igraca i da ga nikada nece biti

Na kraju Duda Ivkovic. Ponovicu ono sto sam rekao nakon proslog EP. Hvala ti na svemu sto si uradio za nasu kosarku. Ziva si legenda, ali ko Boga te molim idi covece cuvaj unucad, igraj sah u parku, budi konsultant u savezu. Dajte nekom mladom sansu da pokaze sta zna. Losa selekcija igraca (i pored dosta otkaza i povreda). Nije mi jasno da vodi Kalinica koji je ove godine prvi put igrao nasu superligu, a da ne povede Dragana Milosavljevica. Imao je i nekoliko iskusnih igraca tipa Luka Bogdanovic koji su imali solidne sezone pa ih nije pozvao.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

279Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:26

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

Andjusic je najgori sto se mene tice

280Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:29

penban

penban
Moderator
Moderator

samo kad se setim komentara protiv duleta zasto ga je pustio... pa covek je losa verzija urosa tripkovica

281Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:49

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

ma Andjusic osim tih trojki,nije bio nista ni u Partizanu..
a ni Tripkovic nije bas neka igracina

282Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 16:51

penban

penban
Moderator
Moderator

za ovoga je izmislio kosarku... bar ja tako mislim

283Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 17:28

dr.dule

dr.dule
Administrator
Administrator

srpski basket je u kanalu i spasa mu nema

2024 Patriots: there’s no team they can’t lose

Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Patriots---eliot-wolf-jerod-mayo

“You either execute and win, or you don’t. That’s where we are at.”

284Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 18:31

penban

penban
Moderator
Moderator

Hrvatska na pola druge cetvrtine prelomila utakmicu. Lep presing preko celog terena.
Mada Ukrajinci nakon dobrog starta ne mogu vola da pogode. Valjda se malo trgnu pa da vredi gledati utakmicu.

285Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 18:58

penban

penban
Moderator
Moderator

Hrvati u bonusu, a Ukrajinci sutiraju trojke... Umesto da pridju jos blize oni vracaju razliku Hrvatima

286Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:04

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Za nas je bolje da izgube Ukrajinci.

http://www.sportswiser.net

287Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:06

penban

penban
Moderator
Moderator

za nas je najbolje da izgubimo i sledecu

288Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:21

penban

penban
Moderator
Moderator

koliko je ukrajna propustila sansi da se priblizi i pokusa da ugrozi hrvate

cestitke hrvatima na plasmanu u polufinale

289Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:26

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

penban ::za nas je najbolje da izgubimo i sledecu
Nije. Ne treba biti malodušan. Kad bude kompletna reprezentacija, biće to dobar tim. Tu fale Teodosić, Novica, Lučić, Marjanović... Previše je otkaza bilo, to je već duže naš problem, nemamo kult reprezentacije. Još od Peđe Stojakovića koji je večito bio povređen kad je trebao reprezentaciji, a onda igrao letnje lige.

290Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:54

penban

penban
Moderator
Moderator

Palermo ::
penban ::za nas je najbolje da izgubimo i sledecu
Nije. Ne treba biti malodušan. Kad bude kompletna reprezentacija, biće to dobar tim. Tu fale Teodosić, Novica, Lučić, Marjanović... Previše je otkaza bilo, to je već duže naš problem, nemamo kult reprezentacije. Još od Peđe Stojakovića koji je večito bio povređen kad je trebao reprezentaciji, a onda igrao letnje lige.
Mislim da ne bi bilo puno bolje da su oni tu. Marjanovica je imao priliku da pozove, pa nije. Mislim da je nas problem nedovaljan kvalitet za reprezentaciju. Mi vec duze vremena nemamo igraca koji je gazda u svom timu.
Ne znam. Ovo su dve velike blamaze, dao sam ranije malu analizu kako sam to sve video...

291Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 19:55

penban

penban
Moderator
Moderator

Usput, mi smo od te Ukrajne vec jednom izgubili i niko nam ne moze garantovati laganu pobedu.
Isto tako nisam siguran da cemo igrati sa njima. Oni danas da su dali pola od otvorenih suteva i da su igrali malo, ali samo malo pametnije mogli su da iznenade Hrvate.

292Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 20:47

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Ovo danas je bilo posledica jučerašnje utakmice. Potpuno očekivano, još pogotovo protiv Slovenije koja je i kvalitetna, a i domaćin. Pored naše očigledne slabosti bilo je žalosno suđenje. Imamo dan za oporavak i biće sasvim drugačije u subotu ko god da bude protivnik. Mi smo euforičan narod, jedna pobeda nas ponese i odmah sebe vidimo na krovu sveta, a kad ne ide onda bismo sve postreljali. Srbija ima 6 miliona stanovnika, a Španija 60. Kad nama otpadne pola tima, onda je to teško nadoknaditi, dok je njima mnogo lakše. Ovo su sve mladi momci, bačeni su u vatru, biće to dobro kasnije.

293Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 20:52

penban

penban
Moderator
Moderator

Palermo ::Ovo danas je bilo posledica jučerašnje utakmice. Potpuno očekivano, još pogotovo protiv Slovenije koja je i kvalitetna, a i domaćin. Pored naše očigledne slabosti bilo je žalosno suđenje. Imamo dan za oporavak i biće sasvim drugačije u subotu ko god da bude protivnik. Mi smo euforičan narod, jedna pobeda nas ponese i odmah sebe vidimo na krovu sveta, a kad ne ide onda bismo sve postreljali. Srbija ima 6 miliona stanovnika, a Španija 60. Kad nama otpadne pola tima, onda je to teško nadoknaditi, dok je njima mnogo lakše. Ovo su sve mladi momci, bačeni su u vatru, biće to dobro kasnije.
Za ovo drugo se slazem, ali pazi ovo za prvu recenicu. Igrali smo ranije. Druga stvar, veci deo tima se odmarao celo drugo poluvreme.

Nama je uvek neko drugi kriv, jer smo mi najbolji na svetu u svemu. Mi smo "zemlja kosarke" koja je propustila dve OI i koja ima jednu medalju od 2002. godine do danas.

Ovo uopste nije pljuvanje, vec samo realno i prizemno razmisljanje.
A nama su isti ti igraci bili tu te 2009. pa su nas Spanci razbili ko da smo mala deca. Tada nam je bila kriva teska utakmica sa Slovencima dan pre.

294Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 21:14

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Da ti kaže neko ko je bio igrač, doduše drugog sporta, ali isto je to, a zatim i vodio jedan veliki klub. Ono je bio debakl i morao je da ostavi psihološke posledice takve da ne možeš da se oporaviš za jednu noć, pogotovo ne sa toliko mladih igrača i debitanata. I nemojmo se zanositi pričom o zemlji košarke, jer najveći deo toga smo ostvarili kao Jugoslavija, a ne kao Srbija. U državi nema para za sport, da ne ulazimo sad u razloge zašto jer ćemo do sutra razglabati o tome, a posledica toga je da nam veoma mladi igrači odlaze u inostranstvo i brzo propadaju. Gde su sada Tripković i Tepić? Tu su i druge stvari, poput lopovske politike klubova, pa je vrhunski talenat Nedović sedeo na klupi da bi igrao tatin sin. Znači, problemi su mnogo dublji nego što to može jedna utakmica da pokaže. Te momke trebamo podržati a ne pljuvati i izgubiti ih za sva vremena. Ivković je veliki trener i ne može da se piše kako je on idiot. Imao je dobre namere, ali lošu procenu sa povredama i na prvenstvo je otišao sa igračima kakav je Kalinić. Francuska mnogo ulaže ui sport, ima vrhunsku državnu strategiju po pitanju sporta, u toj reprezentaciji nema mesta za jednog Westermana, pa opet je pitanje šta će napraviti na ovom prvenstvu. Slovenija ima bolji tim od nas, odličnog selektora i domaćin je prvenstva, pa nije uspela. Mi treba da stegnemo srce i u subotu da dobijemo tu utakmicu i plasman na svetsko prvenstvo, biće to uspeh za ovaj sastav, a onda da se pripremimo kao ljudi. Svima treba da nam budu primer škotski navijači koji su čistili sneg u Novom Sadu i za medije izjavljivali da oni vole svoju reprezentaciju, idu sa njom i ne nadaju se da će igde pobediti, ali to je njihova selekcija i oni su srećni što čuju svoju himnu. Kažu da su Škoti vrlo slični Srbima, ali posle tog događaja rekao bih da je to bilo nekad tako, mi smo pukli kao ljudi.

295Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 21:23

penban

penban
Moderator
Moderator

Reako si skoro sve isto sto sam i ja. Very Happy

Meni je za kritiku to sto mediji kreiraju sliku da smo ispred svih. Dizanje euforije nakon pobede protiv Litvanije, zatim Francuske. Pljuvanje medija po postupku Spanaca.

Ja ne pljujem ni po momcima, ni po treneru kada kazem ono sto sam rekao. 2011. sam ovde napisao da je Duda Miskov selektor. On je sada da rosteru ispred Milosavljevica, iskusnog, ali ne previse starog igraca, koji igra EL poveo Kalinica koji igra u Vojvodini.

Igrao sam kosarku na nivou beton lige. Volim taj sport. Gledam sve sto mogu i boli me to sto pamtim sve sto je repka radila od 1995. na ovamo. Evo sad cu pre TNF da pustim utakmicu protiv Litvanaca iz Grcke i da placem kako je to nekada izgledalo.

Ovo sada je nasa realnost, to da se borimo od 5-8 mesta u Evropi. To kazem jer mi nemamo igraca koji je gazda u svom timu.

296Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 21:27

penban

penban
Moderator
Moderator

A ovo za psihu posle tog poraza... Pa ja sam imao osecaj da vecina nasih momaka nije uopste u tom mecu. Druga stvar je sto su Slovenci izgubili tesno od Francuza i to kuci (po meni mnogo veci i jaci udarac nego ono sto su nas Spanci unakazili), a nadali su se medalji... ali oni su se podigli i dobili ubedljivo.

297Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 21:31

Palermo

Palermo
NFL Star
NFL Star

Realnost, ali budućnost nije bez nade. Ima tu materijala. A Ivković nije ničiji, ne treba njemu ovo da srozava svoj ugled. Desilo se, nadajmo se da će se iz ovog izvući velike pouke. Imamo mi igrača za bolji tim. Sad je nama lako pametovati, lakše je i Ivkoviću da sagleda neke stvari, ali porazi tome i služe - da se nauči nešto.

A novinari su obični govnari, čast izuzecima. Samo, ne bi oni bili takvi da čitalačka publika nije plodno tle za njihova sranja. Pišu ono što mi volimo da čitamo.

Jbg, tu smo gde smo, ne smemo pasti u depresiju, sport je to, uvek borba za bolje. Makar mi ljubitelji američkih sportova možemo da shvatimo da svaki novi dan može doneti nešto novo, i da u sportu svako može pobediti svakog. Nema više malih nacija u košarci. Ni velikih.

298Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 21:40

penban

penban
Moderator
Moderator

Ima jedna velika kosarkaska nacija. Spanija.

A ovo za Ivkovica. Meni se pao u ocima oko one spletke kod odlaska Kapicica iz saveza.

Naravno da buducnost nije crna, ali moraju stvari da se menjaju. Imamo mlade i talentovane igrace, od kojih 80% igra u Megi i menadzer im je Misko. Plus ne svidja mi se ovo sa strancima sto se sprema kod nas, al ajde...

299Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Čet 19 Sep 2013, 22:43

penban

penban
Moderator
Moderator

Odlicna utakmica Italija vs Litvanija

Litvanija ide na Hrvate.

300Eurobasket 2013 - Slovenia - Page 12 Empty Re: Eurobasket 2013 - Slovenia Pet 20 Sep 2013, 09:28

kb8

kb8
Moderator
Moderator

Idemo po tozlaaaaaaaa Basketball  albino 

If you want to run, run a mile.

If you want to experience a different life, run a marathon.

If you want to talk to God, run an ultra.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 12 od 16]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sledeći

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu