penban ::http://vukajlija.com/reakcije/116598
Umirem od smeha
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::http://vukajlija.com/reakcije/116598
Umirem od smeha
Nije. Ne treba biti malodušan. Kad bude kompletna reprezentacija, biće to dobar tim. Tu fale Teodosić, Novica, Lučić, Marjanović... Previše je otkaza bilo, to je već duže naš problem, nemamo kult reprezentacije. Još od Peđe Stojakovića koji je večito bio povređen kad je trebao reprezentaciji, a onda igrao letnje lige.penban ::za nas je najbolje da izgubimo i sledecu
Mislim da ne bi bilo puno bolje da su oni tu. Marjanovica je imao priliku da pozove, pa nije. Mislim da je nas problem nedovaljan kvalitet za reprezentaciju. Mi vec duze vremena nemamo igraca koji je gazda u svom timu.Palermo ::Nije. Ne treba biti malodušan. Kad bude kompletna reprezentacija, biće to dobar tim. Tu fale Teodosić, Novica, Lučić, Marjanović... Previše je otkaza bilo, to je već duže naš problem, nemamo kult reprezentacije. Još od Peđe Stojakovića koji je večito bio povređen kad je trebao reprezentaciji, a onda igrao letnje lige.penban ::za nas je najbolje da izgubimo i sledecu
Za ovo drugo se slazem, ali pazi ovo za prvu recenicu. Igrali smo ranije. Druga stvar, veci deo tima se odmarao celo drugo poluvreme.Palermo ::Ovo danas je bilo posledica jučerašnje utakmice. Potpuno očekivano, još pogotovo protiv Slovenije koja je i kvalitetna, a i domaćin. Pored naše očigledne slabosti bilo je žalosno suđenje. Imamo dan za oporavak i biće sasvim drugačije u subotu ko god da bude protivnik. Mi smo euforičan narod, jedna pobeda nas ponese i odmah sebe vidimo na krovu sveta, a kad ne ide onda bismo sve postreljali. Srbija ima 6 miliona stanovnika, a Španija 60. Kad nama otpadne pola tima, onda je to teško nadoknaditi, dok je njima mnogo lakše. Ovo su sve mladi momci, bačeni su u vatru, biće to dobro kasnije.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu