Imaju onog rasistu WR
Mozda vrate TO-a
Mozda vrate TO-a
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel Lg ::evo pejton fali Vesa
mislim da se Nep previše lako odrekao dobrog igraca
http://mmqb.si.com/2013/08/06/peyton-manning-wes-welker/
penban ::sinoc pricam sa drugovima
malo pljuju po nfl-u, a ne znaju pravila... elem, jedan je dao dobru konstataciju koju mi ovde ponavljamo. oni igraju sezonu koja maksimum traje 20 nedelja, ako dodamo jos nekih 6 nedelja predsezone, treninga, opet se vidi da imaju pola godine slobodno... daleko vise nego sto imaju fudbaleri u Evropi, ili kosarkasi sirom sveta, pogotovo kada se uzme u obzir da nemaju reprezentativne obaveze. posebno mi je interesantno to da se u drugim sportovima manje javljaju povrede acl-a, nego u nfl-u, a mnogo vise se trenira i igra...
Konstantinov Veliki ::nije sve tako crno belo kad se posmatra nfl
Danijel Lg ::penban ::sinoc pricam sa drugovima
malo pljuju po nfl-u, a ne znaju pravila... elem, jedan je dao dobru konstataciju koju mi ovde ponavljamo. oni igraju sezonu koja maksimum traje 20 nedelja, ako dodamo jos nekih 6 nedelja predsezone, treninga, opet se vidi da imaju pola godine slobodno... daleko vise nego sto imaju fudbaleri u Evropi, ili kosarkasi sirom sveta, pogotovo kada se uzme u obzir da nemaju reprezentativne obaveze. posebno mi je interesantno to da se u drugim sportovima manje javljaju povrede acl-a, nego u nfl-u, a mnogo vise se trenira i igra...
pa gledaj, igračima koji su utrenirani povreda može samo da se desei nakon enkog neopreznog starta
ostali se obično povređuju prilikom drila bez kontakta
Konstantinov Veliki ::zanimljivo da nema mnogo acl kod krmadi od 150+ kg. to bi laik kao ja recimo prvo pomislio
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu