E,ovako
QB - Ryan,Schaub i Weeden
Od Ryana- ocekujem da budu u samom vrhu fantasy QB. Ulazi u prime,ima sva ziva oruzja oko sebe. Da, i mizernu odbranu Saintsa 2 x u sezoni. 40 + TD sezona je moguca.
Schaub- je tu kao rezerva,dobra opcija u slucaju povrede Ryana i savrsen starter u bye weeku Falconsa.
Weeden - bio sam ovde u dilemi. Da li draftovati jos jednu odbranu ili uzeti treceg QB. Nikada do sada nisam draftovao 3 qb na pojedinacnom draftu,ali sam to sada ucinio jer mi se bas svidja napredak Weedena kroz ceo offseason. Moze i da posluzi kao mamac za trade.
RB - Forte,Ivory,Bernard,Fred Jackson i Hillman.
Na prvi pogled, nemam dovoljno dobre startere na RB. Moguce,ali sam svesno usao u rizik jer ako Ivory ostane zdrav,cvrsto verujem da ce kao startni RB Jetsa imati odlicnu sezonu. I Bernard i Hillman imaju veoma dobre sanse da budu starteri na svom timu,a to je ono sto ja trazim od mog RB no 2. Fred Jackson mi je uvek bio fantasy gotivan zbog svoje uloge trcanjem,ali i hvatanjem lopte. Rezervista,ali videcemo da li Spiller moze da nosi loptu 320-340 puta bez povrede.
WR - Bryant,Wayne,Thompkins,Floyd i Stills.
Uveren sam,moja najjaca pozicija na timu. Dez je izgleda ostavio iza sebe mentalne probleme,covek ce biti zverina kao no. 1 opcija. Luck ce bacati loptu uz puno rizika,a i pored nadolazeceg TY Hiltona,Wayne je i dalje covek u timu koji trci najbolje rute,ima najbolje ruke i koji ce najvise biti gadjan u crvenoj zoni. Dovoljno mi je bilo da pogledam jedan mec u offseasonu Patsa i vidi se iz aviona da Brady i Thompkins vec sada imaju hemiju koju celu sezonu nisu imali Lloyd i Toma.Malcolm je na kraju prosle sezone pokazao da se budi iz rookie sna. Ima size i prvi put QB koji se nece bojati da mu uputi pas kada ga DB pokrije. Kenny je moj veliki fantasy sleeper,ocekujem da vec sedinom sezone cvrsto postane 3. opcija u pas igri Saintsa.
TE - Gonzo,sve se zna. Oprostajna sezona,pravi profesionalac koji ce dati sve od sebe da ode u penziju sa SB prstenom. Kao rezervu,hteo sam da uzmem Camerona,TE Brownsa,uzet mi je pik pred nosom. Julius Thomas je navodno novi Gates,Graham. Videcemo da li ce brzo kao i oni postati nocna mora za LB i DB.
K - Greg the Leg - Mali ima nogu koja ce donositi brdo fantasy poena,a i napad koji ce zavrsavati vise akcija sa FG pokusajima u odnosu na Patse,Saintse,Packerse,Falconse,Broncose itd.
DEF - Ramsi - sasvim ok utesna nagarada,posto mi je primerna ideja bio Houston. Mlada odbrana u diviziji gde nisu bas napadi koji ce davati lakocom 30+ poena.
Sve u svemu,mozda jako optimisticno,ali ako neko od mojih RB iza Fortea postane dobar starter,ocekujem siguran plasman u p.o. i borbu za sam vrh. Naravno,i da izbegnem povrede sto zelim i svima vama.