odigrali su obojica za zaborav i za moju čestitku tebi evo već u petak ujutru
valjda cu biti bolje srece sljedece sezpne
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::odigrali su obojica za zaborav i za moju čestitku tebi evo već u petak ujutru
T-Wolf ::Odoh na spavanje sa prednoscu od 58.96 poena. Danijelu su ostali jos Austin i Bejli u produzetku protiv Steelersa, kao i Brady, Welker i Ridli protiv SF. Favorit sam, ali i dalje ne verujem da je sve gotovo. Sa Brejdijem se nikad ne zna. Nadam se da ce me ujutru docekati lepe vesti
T-Wolf ::T-Wolf ::Odoh na spavanje sa prednoscu od 58.96 poena. Danijelu su ostali jos Austin i Bejli u produzetku protiv Steelersa, kao i Brady, Welker i Ridli protiv SF. Favorit sam, ali i dalje ne verujem da je sve gotovo. Sa Brejdijem se nikad ne zna. Nadam se da ce me ujutru docekati lepe vesti
Ispravka, na spavanje idem sa 55,96 poena prednosti. To je 18+ poena po coveku. Valjda ne mogu odigrati svi tako dobro...
Danijel LG ::kabe pokrijomo se obojica po ušima
Cenci ::T-Wolf ::T-Wolf ::Odoh na spavanje sa prednoscu od 58.96 poena. Danijelu su ostali jos Austin i Bejli u produzetku protiv Steelersa, kao i Brady, Welker i Ridli protiv SF. Favorit sam, ali i dalje ne verujem da je sve gotovo. Sa Brejdijem se nikad ne zna. Nadam se da ce me ujutru docekati lepe vesti
Ispravka, na spavanje idem sa 55,96 poena prednosti. To je 18+ poena po coveku. Valjda ne mogu odigrati svi tako dobro...
JEl to polufinale kod vas?
Freak ::Znaci Wolf je u finalu i siguran je ucesnik Lige 1 naredne sezone i ceka pobednika meca izmedju Klodija i Kuzme... Klodi je svoje odigrao i u MNF ulazi sa skoro 37p prednosti dok Kuzma ima jos CJ2K-a i Kenija Brita...
Danijel LG ::ma zakazaće zlatnozubi nije odbranba jetsa za baciti
Peyton Manning ::welcome back...
kako nisi,bio si u grupu sa mnom kad sam osvojio ligu?klodovik ::Peyton Manning ::welcome back...
Izvini, ali ja još nisam bio u prvoj...Bio je danijel, ali je ispao...
klodovik ::T-wolf-e, naoštri se, tučemo se u finalu...!
Ali ako i izgubim, neće biti strašno, idemo u prvu, a to je bitno...!
Peyton Manning ::welcome back...
Peyton Manning ::kako nisi,bio si u grupu sa mnom kad sam osvojio ligu?klodovik ::Peyton Manning ::welcome back...
Izvini, ali ja još nisam bio u prvoj...Bio je danijel, ali je ispao...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu