Neverovatno koliko se liga trudi oko igraca, da ih izvede na pravi put, a oni i pored toga kreteni!
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::28 igrača je uhapšeno do juče od kraja superbola. nije loš prosek. jos 2680 ih nije uhapšeno.
Danijel Lg ::jel ih ti to opravdavaš
ne mozes reci da im je dato..Danijel Lg ::ma dato im je sve u zivotu
sem mozga
Peyton Manning ::ne mozes reci da im je dato..Danijel Lg ::ma dato im je sve u zivotu
sem mozga
ulozeno je mnogo krvi i znoja u sve to...
budale,previse se uobraze,a povuku ih koreni i jbgklodovik ::Peyton Manning ::ne mozes reci da im je dato..Danijel Lg ::ma dato im je sve u zivotu
sem mozga
+1! Da su se mučili- to stoji, ali mi nikako nije jasno kada postignu cilj (a to je valjda dobra kinta), zašto sve sruše jednom glupošću koju nikada ne bi uradili da te kinte nemaju...?
klodovik ::Peyton Manning ::ne mozes reci da im je dato..Danijel Lg ::ma dato im je sve u zivotu
sem mozga
+1! Da su se mučili- to stoji, ali mi nikako nije jasno kada postignu cilj (a to je valjda dobra kinta), zašto sve sruše jednom glupošću koju nikada ne bi uradili da te kinte nemaju...?
kb8 ::klodovik ::Peyton Manning ::ne mozes reci da im je dato..Danijel Lg ::ma dato im je sve u zivotu
sem mozga
Ne bi sa baš s tim složio... Da nemaju pare, takvu glupost bi napravili puno prije i krepali bi il završili u zatvoru ko zadnji šonje... Ovako ko imaju neki cilj i onda kad ga dostignu uključi se getovski mozak koji kaže sad me boli qratz, sad je cijeli svijet moj i onda sve ode u pm...
Moš otjerat kretena iz getoa, al geto iz kretena nikada...
kad su kreteniDanijel Lg ::Ne znam
po meni idiotsko ponasanje
nekako si se izborio za lagodan zivot ali moras se izasrati po svom tom trudu
kb8 ::Meni suza suzu lije...
Murphy's ACL ::Musku, najtezu?
Murphy's ACL ::kb8 ::Meni suza suzu lije...
Mislis "stize". Toliko si u bedaku . . . :mnmnmnm:
kb8 ::Murphy's ACL ::kb8 ::Meni suza suzu lije...
Mislis "stize". Toliko si u bedaku . . . :mnmnmnm:
I to isto
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu