ko nam kaže
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Evo upravo napisah čitav esej o njima i mogu vam reći da ste u pravu što se tiče napada Ali eto branići ih časno i pošteno,koliko god to budem mogaopenban ::Bas pricamo o tome kako su Rejdersi losi ove godine i nema nikog da ih brani
Pozdrav
penban ::Licno nisam bas zadovoljan. Ves je po meni dosta bolji igrac od Denija, ako nista drugo onda je cvrsci. Za draft ne znam sta bih rekao, dosta lucidno odradjeno. Birali smo igrace sa koledza gde sturida Bilijev sin, malo cudan odabir.
Sto se tice rostera, popravili smo sekundari, ali sada DL ima rupa nakon dva otpustanja. WR su nam cudni, nedokazani, ali videcemo. Sve u svemu nadamo se najboljem. Nije tezak raspored, pa ostaje nada da ce se ekipa uigrati pred PO.
klodovik ::penban ::Licno nisam bas zadovoljan. Ves je po meni dosta bolji igrac od Denija, ako nista drugo onda je cvrsci. Za draft ne znam sta bih rekao, dosta lucidno odradjeno. Birali smo igrace sa koledza gde sturida Bilijev sin, malo cudan odabir.
Sto se tice rostera, popravili smo sekundari, ali sada DL ima rupa nakon dva otpustanja. WR su nam cudni, nedokazani, ali videcemo. Sve u svemu nadamo se najboljem. Nije tezak raspored, pa ostaje nada da ce se ekipa uigrati pred PO.
Ne stižem da pratim priču...gde beše Ves otišao...?
Peyton Manning ::Michael Vick: I'm faster than RG3, Colin Kaepernick
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu