mermeriši odma
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::oćel ikako sletiti taj gudsjon u tampu ili se vozi na sjeverni pol o našem trošku
dr.dule ::Raising Arizona ::penban ::markosto ::Long slobodan, hm... čekaju se Čikago i Arizona.
Cikako je doveo nekog iz STL ako se ne varam
Bersi doveli Busroda iz Luizijane, a ovo je Dzejk Long, on dolete kod burazera
dva Longa imaju jedino zajednicko draft 2008 , no.1 i no.2 mesto
dr.dule ::Danijel LG ::oćel ikako sletiti taj gudsjon u tampu ili se vozi na sjeverni pol o našem trošku
evo prodje vreme , vreme i vreme a ja i dalje nisam skontao sta ce Tampi dva skupa SS.
Danijel LG ::dr.dule ::Danijel LG ::oćel ikako sletiti taj gudsjon u tampu ili se vozi na sjeverni pol o našem trošku
evo prodje vreme , vreme i vreme a ja i dalje nisam skontao sta ce Tampi dva skupa SS.
pa baron i nije neka lova
Raising Arizona ::dr.dule ::Raising Arizona ::penban ::markosto ::Long slobodan, hm... čekaju se Čikago i Arizona.
Cikako je doveo nekog iz STL ako se ne varam
Bersi doveli Busroda iz Luizijane, a ovo je Dzejk Long, on dolete kod burazera
dva Longa imaju jedino zajednicko draft 2008 , no.1 i no.2 mesto
Ja sam oduvek tripovao da su braca
Bolje kod nas, da ne šalje više ove naše u bolnicumarkosto ::Može Polard kod nas.
+1 Da, neverovatno da su dozvolili da im se raspadne jezgro tima. Stalno su brbljali kako im je Elerbi priritet pa i on utečeCenci ::KAko se Bal zakopao sa ovim potpisom za flekavog,otišlo im najbolje što je vrijedilo u obrani,a i u napadu!
kb8 ::Danijel LG ::dr.dule ::Danijel LG ::oćel ikako sletiti taj gudsjon u tampu ili se vozi na sjeverni pol o našem trošku
pa baron i nije neka lova
A koja su to dva skupa SS u Tampi?
NFL Fans Serbia » Sezona 2013/14 » Preseason 2013-2014 » Sezona 2013 - 14...Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, tracevi i spisak lepih zelja...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu