za pocetak Arizona da nadje HC
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
igor96 ::sad mi nesto pade napamet, sta mislite gde bi alex smith moga da zavrsi
po meni top 3 su
Ne verujem da ce menjati Freeman-a, a ja sam potpuno zaboravio na Jacksonville...Videcemo ima par qb koji ce promeniti tim....npr Smith, Flynn, mozda Tebow(iako nije nesto ne verujem da ce dozvoliti sam sebi da bude rezerva sanchezu :mnmnmnm: )klodovik ::igor96 ::sad mi nesto pade napamet, sta mislite gde bi alex smith moga da zavrsi
po meni top 3 su
Ne znam, možda grešim, ali možda bi za nas nilo dobro da zaglavi kod nas...Frimen se nikako nije pokazao (a sumnjam i da hoće)...U svakom slučaju Smith je mnogo bolje rešenje nego sadašnje...!
nije Freeman uopste bilo tako los ove sezone...klodovik ::igor96 ::sad mi nesto pade napamet, sta mislite gde bi alex smith moga da zavrsi
po meni top 3 su
Ne znam, možda grešim, ali možda bi za nas nilo dobro da zaglavi kod nas...Frimen se nikako nije pokazao (a sumnjam i da hoće)...U svakom slučaju Smith je mnogo bolje rešenje nego sadašnje...!
dr.dule ::kao OC uopste nije los. ipak je osvojio prsten kao OC Smedereva
igor96 ::Ne verujem da ce menjati Freeman-a, a ja sam potpuno zaboravio na Jacksonville...Videcemo ima par qb koji ce promeniti tim....npr Smith, Flynn, mozda Tebow(iako nije nesto ne verujem da ce dozvoliti sam sebi da bude rezerva sanchezu :mnmnmnm: )klodovik ::igor96 ::sad mi nesto pade napamet, sta mislite gde bi alex smith moga da zavrsi
po meni top 3 su
Peyton Manning ::
nije Freeman uopste bilo tako los ove sezone...
Danijel LG ::ako ovkvog frimena zamijenimo sa ovakvim aleksom smitom mi nemamo sta tražiti u duelima s ostalim ekipama iz lige nartednih par godina
da...Danijel LG ::frimen je u vecini meceva zaostajo jer je odbrana primala po 400-500 jardi
u mecevima u lkojem je funkcionosala odrbarna i trcanje odigrao je fenomenalno
dakle nije Den marino ali za nase potrebe je ok
Danijel LG ::uzela ga je odbranom
a ovo na sve liči sem na odbranu
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
NFL Fans Serbia » Regular season 2012 » Otkazi prvo, tagovi drugo, fa pijaca trece, draft cetvrto i ostalo...Sezona 2012
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu