Ima nas
Stvarno svaka cast Ravensima, cestitke Mifocheu i ekipi.
U finalu sam uz njih
Laku noc raja.
Stvarno svaka cast Ravensima, cestitke Mifocheu i ekipi.
U finalu sam uz njih
Laku noc raja.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
to je brejdijev skor, ali otkad ih je uzeo belicik, recimo 76-4, tako nesto. isto bolesna cifra.Peyton Manning ::Patsi su do ovog meca bili 67-0 na svom terenu kad vode na HT
72-1,sad je pisalo...cooper ::to je brejdijev skor, ali otkad ih je uzeo belicik, recimo 76-4, tako nesto. isto bolesna cifra.Peyton Manning ::Patsi su do ovog meca bili 67-0 na svom terenu kad vode na HT
mi vec dugo vremena nismo ekipa za velike utakmice.
zar SB da prespavas?penban ::Da bi kabe gledao sampione u Londonu navijacu za SF, ali verujem da cu 99% posto prespavati utakmicu
Peyton Manning ::zar SB da prespavas?penban ::Da bi kabe gledao sampione u Londonu navijacu za SF, ali verujem da cu 99% posto prespavati utakmicu
onda opravdano...penban ::Peyton Manning ::zar SB da prespavas?penban ::Da bi kabe gledao sampione u Londonu navijacu za SF, ali verujem da cu 99% posto prespavati utakmicu
Fax diktira tempo. Ispit bi trebalo da mi bude u ponedeljak posle SB. Da su prosli kockao bih se, ovako ne smem...
Peyton Manning ::onda opravdano...penban ::Peyton Manning ::zar SB da prespavas?penban ::Da bi kabe gledao sampione u Londonu navijacu za SF, ali verujem da cu 99% posto prespavati utakmicu
Fax diktira tempo. Ispit bi trebalo da mi bude u ponedeljak posle SB. Da su prosli kockao bih se, ovako ne smem...
Poslednji put izmenio STP dana Pon 21 Jan 2013, 03:51, izmenio ukupno 2 puta
penban ::Da bi kabe gledao sampione u Londonu navijacu za SF, ali verujem da cu 99% posto prespavati utakmicu
Samo ti to mislis, vi niste od 2005 osvojili SB.cooper ::ja i dalje mislim da smo bolji, ali tacno te uvuku u igru koju ti hoces..
mislim na kraju napad je zajebao. oni moraju da diktiraju tempo cele tekme. odbrana nam je bila odlican 1st half. ne treba ocekivati nesto vise od nje.
eventualno da naprave neki turnover, ali ovo je plejof. napad je napustio trcanje, a nije smeo. velika steta. ali neke stvari moraju da se koriguju.
recimo kad smo igrali protiv hjustona mediji pisu kako smo koristili rekete na treningu i to dobro ispadne na tekmi. a sad ovde treba da budemo srecni sto je bio samo jedan int..
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu