na TFT monitoru sa hard diska sutradan uveče
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Srbistuta ::nemoj tako Dane, Rajs je bio faca u svoje vreme...
Eh kad se setim kad ga je Divac dovao u pionir, moj burazer bio na tekmi i po zavrsetku krenuo da izlazi napolje kad ono pored njega prolazi Glen Rajs. Dosao kuci i kaze mi pipnuo sam Rajsovu ruku
^^Kimi HOF ::na TFT monitoru sa hard diska sutradan uveče
Mifoche ::Изгледа да само kb8 и ја гледамо пренос
Federico de Soya ::Ma šta imam da probam. Rano ustajanje u nedelju i jedno tri sata spavanjca posle ručka i komotno mogu da ne spavam tu noć. Gledaću da za ponedeljak ostavim lakše stvari koje trebaju da se odradi ( mada to nije baš uvek do mene ) Trebalo bi da budem Ok do kasnog popodneva u ponedeljak. Onda ranije legnem, razbijem se do utorka ujutro i budem kao nov.
Federico de Soya ::Ma šta imam da probam. Rano ustajanje u nedelju i jedno tri sata spavanjca posle ručka i komotno mogu da ne spavam tu noć. Gledaću da za ponedeljak ostavim lakše stvari koje trebaju da se odradi ( mada to nije baš uvek do mene ) Trebalo bi da budem Ok do kasnog popodneva u ponedeljak. Onda ranije legnem, razbijem se do utorka ujutro i budem kao nov.
Mifoche ::Federico de Soya ::Ma šta imam da probam. Rano ustajanje u nedelju i jedno tri sata spavanjca posle ručka i komotno mogu da ne spavam tu noć. Gledaću da za ponedeljak ostavim lakše stvari koje trebaju da se odradi ( mada to nije baš uvek do mene ) Trebalo bi da budem Ok do kasnog popodneva u ponedeljak. Onda ranije legnem, razbijem se do utorka ujutro i budem kao nov.
Хеј, па рекли смо да нема преписивања Покупи ми цео концепт праћења SNF, МNF и ТNF мечева
Federico de Soya ::Mifoche ::Federico de Soya ::Ma šta imam da probam. Rano ustajanje u nedelju i jedno tri sata spavanjca posle ručka i komotno mogu da ne spavam tu noć. Gledaću da za ponedeljak ostavim lakše stvari koje trebaju da se odradi ( mada to nije baš uvek do mene ) Trebalo bi da budem Ok do kasnog popodneva u ponedeljak. Onda ranije legnem, razbijem se do utorka ujutro i budem kao nov.
Хеј, па рекли смо да нема преписивања Покупи ми цео концепт праћења SNF, МNF и ТNF мечева
sorry buraz. Nisam imao pojma da si isto ovo pisao
+1Mifoche ::Изгледа да само kb8 и ја гледамо пренос
skroman deckoKimi HOF ::”I don't really live on numbers, I really live on impact and what youre able to do out on the field. I really think I'm the greatest receiver to ever play this game.
” -- Randy Moss
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu