Pete Carroll: Refs said practice kicks weren't allowed
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
da se ljudi odmore...ocekujem vec od petka opetKimi HOF ::oslabio trash talk, kako je krenulo u ponedeljak ja reko biće mrtvih do subote...
mada zakuvaće se u nedelju poopdne
Peyton Manning ::Pete Carroll: Refs said practice kicks weren't allowed
penban ::Cekaj, mi drugu godinu za redom u Londonu?! Kako to sad?
kb8 ::penban ::Cekaj, mi drugu godinu za redom u Londonu?! Kako to sad?
Opet si se vratio 10 godina unazad
Kaćete više naučit da smo sada već u 2k13oj, da najbliže što možete doći do Lombardia je ak vas pozovemo na šampionsku feštu
black & silver ::Nisu bili velesila ali protiv nas su ozbiljno naginjale na njihovu stranu.Kimi HOF ::a tada su sudije naginjale na stranu NE jer su 2001 bili velesila...?
come on man, come on
dr.dule ::black & silver ::Nisu bili velesila ali protiv nas su ozbiljno naginjale na njihovu stranu.Kimi HOF ::a tada su sudije naginjale na stranu NE jer su 2001 bili velesila...?
come on man, come on
mozda cemo jednom biti u prilici zajedno da pogledamo taj mec pa da vidimo to naginjanje. osim fambola nekompletnog pasa nisam stekao utisak da je tako bilo. danas sam uzaludan pa cu opet pogledati mec.
usput verovanja sam i da je Oakland prosao , K.Stujart i drustvo bi lepo isamarao bandu iz crne rupe na HF.
Srbistuta ::Ne znam gde da okacim ovo pa ajde ovde:
https://www.youtube.com/watch?v=y8TM1ekADjI
NFL greatest games: 1998 NFC Championship game
Cris Carter i Randy Moss protiv Dirty Birds-a
Ovaj video sam uploadovao jos ranije, hteo sam da isprobam uploadovanje dugackih fajlova na jucub pa ostalo.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|