prekrsaj na igracem sa desne strane. oni su sudili. mesto gde je fambol bio plus pet jardi odatle. koliko se secam.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::kakav sad prekrsaj dule
fambl bio čist
zategao da baci loptu pa se predomislio
i usrao se
kakve to veze ima sa Homer naocarima? jednostavno su osteceni dva puta...ne mozes me ubediti da je ovo fumble...a ne kazem da je Peyton odigrao dobru utakmicu...Srbistuta ::^^^^Danijel LG ::Peyton Manning ::ovo je cist incomplete pas...ruka je krenula na dole...Srbistuta ::meni je taj call bio najmanje kontraverzan...pick sixu Ravensa je prethodio cist DPI koji nije sviran.Kimi HOF ::http://sports.yahoo.com/blogs/nfl-shutdown-corner/peyton-manning-third-quarter-fumble-brings-tuck-rule-002408946--nfl.html
a o DPI da ne pricamo...
kako ja vidim
ruka krenula na dole ali prije nego je lopta izbijena čini mi se da je dohavtio loptu sa drugom rukom i da je fambl čist
Ovo sto Dane kaze.
Maricu, kad skines svoje Homer naocare, videces stvari malo drugacije
Kimi HOF ::Referee koji je sudio utakmicu je bio retard totalni
da,da,upravo to...nisam znao kompletno pravilo...Kimi HOF ::
NFL Rule 3, Section 22, Article 2, Note 2. When [an offensive] player is holding the ball to pass it forward, any intentional forward movement of his arm starts a forward pass, even if the player loses possession of the ball as he is attempting to tuck it back toward his body. Also, if the player has tucked the ball into his body and then loses possession, it is a fumble.[1]
sad citanje pravilnika ceo danSrbistuta ::Maricu, ne mozes tako nenacitan u kafanu
fds, ako mislis na ono Boldinovo hvatanje, da. Meni se cini da je to bio incomplete.
mi ne pričamo o istoj situaciji izgledadr.dule ::prvo je bio faul pa fambol u tom slucaju je izgleda presudio prvi razlog.
Kimi HOF ::ja lepo reko, za svakog novog člana foruma obavezan prevod CBA na srpsko-hrvatski
podvuklo se neznanjeSrbistuta ::Pa Maric nije nov, za njega mozemo da progledamo kroz prste
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu