sa onakvim Pass Rushom iz drugog poluvremena
pa nisu bas mnogo bolji ni u prvom poluvremenu bili
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
sa onakvim Pass Rushom iz drugog poluvremena
dr.dule ::ima da ti Rajan i Brejdi isamaraju one divljacke sekanderije koju su formirali ona dva brata. mocice zajedno sa ocem da gledaju iz porodicnog doma super bol Atlanta Nova Engleska.
Dobrodosao,nadam se da ces biti aktivanVulle83 :: :------: go go Baltimor
kb8 ::1st play from scrimmage, Flekavi baca bombu preko pol terena na Troya, TD Ravens, 4 sekunde prošlo od tekme... Sve poslje toga puko odrađivanje posla i laganini izlet u Bean Town odrađen s W u džepu...
tacnoRobert De Niro ::NFL je to, sve je moguce. Pobedi i prosle godine Denver Pitsburga, a bio 9 hendikep na njih kod kuce. I ja mislim da SF prolazi, ali ATL ako nema sansu kod kuce onda nema nigde.
sto se mene tice,mnogo igraca NE sam gotivio kroz vreme...darvel ::Ts, ts ovde pojedini više mrze NWE nego što navijaju za svoj tim.
Kompleksi su čudo.
Ja se, na primer, divim NYG i duboko žalim što ove godine nisu ušli u PO, jer je čast i zadovoljstvo gledati dva najveća QB današnjice u međusobnom dvoboju, pa čak i kada tvoj tim izgubi.
Zato mi je jako žao što je Sietl juče onako izgubio jer sam se potajno nadao novom dvoboju jednog od najboljih QB-ova današnjice i budućeg najboljeg QB i zašto ne reći revanšu za onaj poraz u regularnom delu.
Zato i navijam da SF prođe u finale, jer mi Atlanta nije tim dostojan igranja u SB-u.
A u SB nećemo praviti TO-e kao u regularnom delu sezone, pa ćemo videti kako će se završiti.
darvel ::
Ja se, na primer, divim NYG i duboko žalim što ove godine nisu ušli u PO, jer je čast i zadovoljstvo gledati dva najveća QB današnjice u međusobnom dvoboju, pa čak i kada tvoj tim izgubi.
Federico de Soya ::Ja ne volim NEP samo zbog BB koji mi je retko antipatičan lik.
Ali zaista daleko od toga da me njihovi porazi ispunjavaju srećeom,milinom i oduševljenjem. ( osim ako nisu od NYG u SuperBowl-u )
kb8 ::1st play from scrimmage, Flekavi baca bombu preko pol terena na Troya, TD Ravens, 4 sekunde prošlo od tekme... Sve poslje toga puko odrađivanje posla i laganini izlet u Bean Town odrađen s W u džepu...
darvel ::Ts, ts ovde pojedini više mrze NWE nego što navijaju za svoj tim.
Kompleksi su čudo.
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 21 ... 40
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu