-1 do 3
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Sun Jan 20Danijel LG ::kakvo će vrijeme biti u nedelju
snijeg u bostonu ili?
Ja još ne vjerujem Kaperniku zato dajem prednost sokolovima.Još jedan u nizu QB trkača,dok ne završi kao RG3.Federico de Soya ::Dajte ljudi budimo realni. Neka mi neko od ovih što vide Atlantu u SB objasni kojom magijom će oni preskočiti SF ( ako isključimo varijante poput neke povrede, meteora ili pada aviona)
Pa sad da li je Ilija naljbolji QB današnjice to je pitanje,Tomu svaka čast ali o Iliji se može raspravljati.Ne znam zašto ATL nije zalužila SB Jeste da sam i ja navijao za Sijetl i jeste da su Falkonsi prošli na guzove ali imaju oni ekipu za SB.darvel ::Ts, ts ovde pojedini više mrze NWE nego što navijaju za svoj tim.
Kompleksi su čudo.
Ja se, na primer, divim NYG i duboko žalim što ove godine nisu ušli u PO, jer je čast i zadovoljstvo gledati dva najveća QB današnjice u međusobnom dvoboju, pa čak i kada tvoj tim izgubi.
Zato mi je jako žao što je Sietl juče onako izgubio jer sam se potajno nadao novom dvoboju jednog od najboljih QB-ova današnjice i budućeg najboljeg QB i zašto ne reći revanšu za onaj poraz u regularnom delu.
Zato i navijam da SF prođe u finale, jer mi Atlanta nije tim dostojan igranja u SB-u.
A u SB nećemo praviti TO-e kao u regularnom delu sezone, pa ćemo videti kako će se završiti.
Federico de Soya ::Dajte ljudi budimo realni. Neka mi neko od ovih što vide Atlantu u SB objasni kojom magijom će oni preskočiti SF ( ako isključimo varijante poput neke povrede, meteora ili pada aviona)
I onda će sve manje biti fanova Patsa (svaka čast vama iskrenim i zagriženim fanovima ekipe iz lisičije rupe )dr.dule ::realno da nema Brejdija , pas napad patriota ne bi bio tako dobar. sva snaga ovog momka se videla juce. nema takvog jakog krilnog hvataca kao Dzonson ili Hulio a opet igra pasom ide ko podmazana. zato i mislim da ce odlaskom Brejdija, sasvim prirodno doci do pada Patriota a on nece biti toliki ako genije Bil bude trener i dalje.
Da ih sudije nisu pogurale protiv nas 2001 qrac bi uzeli taj SB.kb8 ::darvel ::
Brejdi nije i ne sme biti Mening pa da mu titule donosi odbrana i da se za svoje lošije partije izvlači na pojedine problematične delove tima.
Reci to Bruschiju, Vrabelu i ekipi s početka ovog tisućljeća...
ae pipni onu prima balerinu od QB za pertlu na patici i odma rafing da pesrkb8 ::A suci su im već godinama 12i igrač, u to neću niti ulazit...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu