M V P
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
mislim da ne, jer pobednik te divizije je 4 pozicija svakako, a vi ste 6, mi 3T-Wolf ::E, ne znam da li sad zavisi od DAL-WAS sa kim igramo!?
Federico de Soya ::Čestitke Vikinzi. Ovo je dobro i za nas kladioničare. Sledeći vikend imamo zicer kec sa L.Fielda
viking ::covece odbrana nam je desetkovana...AR ce da nas nafiluje tamo
Takoooo jjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeT-Wolf ::Federico de Soya ::Čestitke Vikinzi. Ovo je dobro i za nas kladioničare. Sledeći vikend imamo zicer kec sa L.Fielda
Ne znam da li si upoznat sa onim sto se desilo kada smo prosli (i jedini) put (u istoriji) igrali PO na L. Field-u?
No, veceras slavimo, a sutra se okrecemo ka PO
Portis26 ::Дуго нисам писао овде! Вероватно сам и даље једини Индијанац на форуму
Идемоооо још 40ак минута!
Па од како сам престао да пишем овде, тим ми игра све боље и боље, а сујеверан сам.Mikistrong HOF ::gde si portis, sto te nema...
T-Wolf ::Portis26 ::Дуго нисам писао овде! Вероватно сам и даље једини Индијанац на форуму
Welcome back
cini mi se da se skoro regirstovao jos jedan, verovatno videvsi RG3, ali mislim da nije pisao...
Portis26 ::Дуго нисам писао овде! Вероватно сам и даље једини Индијанац на форуму
ili makar da podele titulu. Ja mislim da AP treba da uzme titulu bez po reči, ali to su ameri.T-Wolf ::Ako mu ne daju MVP titulu neko treba da ode u zatvor
Robert De Niro ::ili makar da podele titulu. Ja mislim da AP treba da uzme titulu bez po reči, ali to su ameri.T-Wolf ::Ako mu ne daju MVP titulu neko treba da ode u zatvor
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu