Danijel LG ::penban ::Nece... Pobednik gostuje 99%
kako gostuje
Greska... Domacini su, nesto sam se preracunao
Mada kako su pticurine odigrale poslednjih nekoliko gostovanje ne bih ih voleo kao protivnike.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Danijel LG ::penban ::Nece... Pobednik gostuje 99%
kako gostuje
Pa sad za laviće nisam siguran.Oni su završili sezonu ovi ganjaju PO.Mede imaju kvalitetniju ekipu,nisu ni oni bog zna šta ali mislim da su bolji od Lionsa.Vikinzi po meni jesu najbolja ekipa koja juri WC ali oni igraju protiv sireva koji ganjaju slobodan week i poznati su po tome da vole da namlate divizijske rivale.I ja bih volio da vidim vikinge u PO zbog AP,zaslužio je.penban ::Mislim da Detroit moze da odigra super protiv Cikaga... Zavrse sezonu na krilima Megatrona i pobede nad dizvizijskim rivalom.
penban ::Mislim da Detroit moze da odigra super protiv Cikaga... Zavrse sezonu na krilima Megatrona i pobede nad dizvizijskim rivalom.
samo sto od Giantsa nema nistaFreak ::Mislim da je u interesu Green Bay-a da puste Minesotu da ih pobedi pa bi im onda Vikinzi sa 7 dana dosli na Lembou nego da rizikuju da nekom sansom opet Giantse docekuju a ovi su ih tukli 2 puta u zadnjih 5 godina u PO na Frozen Tundri...
daFederico de Soya ::Jel to znači da će Vick igrati sad u nedelju?
ovo Paceri nikako da shvatepenban ::Statisticki gledano Romo mora dobiti jednu bitnu utakmicu
Mislim da ce da tuce
penban ::Adam Schefter
Ravens activated LB Ray Lewis.
verovatno ce biti limited..penban ::Mislim da se nisu morali preterano truditi za tu jednu utakmicu
Peyton Manning ::verovatno ce biti limited..penban ::Mislim da se nisu morali preterano truditi za tu jednu utakmicu
jel ta emisija ona o kojoj si mi pricao?
hvala za linkpenban ::Peyton Manning ::verovatno ce biti limited..penban ::Mislim da se nisu morali preterano truditi za tu jednu utakmicu
Nije. Pricao sam ti o Football life, nfl films je radio emisiju
Peyton Manning ::hvala za linkpenban ::Peyton Manning ::verovatno ce biti limited..penban ::Mislim da se nisu morali preterano truditi za tu jednu utakmicu
Nije. Pricao sam ti o Football life, nfl films je radio emisiju
Peyton Manning ::http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/318676_10151205720111229_1232388918_n.jpg
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu