al ih je ujebao Cutler
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
na kraju ce me samo Bal srusiti na tiketu kvote 178...Raising Arizona ::TOOOOO BREEEEEEEEEE SIIIIINSIIIII!!!
Peyton Manning ::na kraju ce me samo Bal srusiti na tiketu kvote 178...Raising Arizona ::TOOOOO BREEEEEEEEEE SIIIIINSIIIII!!!
sta sam ja Bogu zgresio...
kvota?Raising Arizona ::Peyton Manning ::na kraju ce me samo Bal srusiti na tiketu kvote 178...Raising Arizona ::TOOOOO BREEEEEEEEEE SIIIIINSIIIII!!!
Meni prolazi sve, samo da ne padne Sinsi na manje od 3 razlike
Poslednji izmenio Peyton Manning dana Ned 30 Dec 2012, 22:03, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::kvota?Raising Arizona ::Peyton Manning ::na kraju ce me samo Bal srusiti na tiketu kvote 178...Raising Arizona ::TOOOOO BREEEEEEEEEE SIIIIINSIIIII!!!
mislio sam ukupno...lepa kvota..Raising Arizona ::Peyton Manning ::kvota?Raising Arizona ::Peyton Manning ::na kraju ce me samo Bal srusiti na tiketu kvote 178...Raising Arizona ::TOOOOO BREEEEEEEEEE SIIIIINSIIIII!!!
Ako mislis na Sinsi, standardno H 1.85
Ukupno 35 na tiketu
Ako prodju ove 4 sad, ostaju jos dve u drugom terminu
Peyton Manning ::zao mi sto Calvin nece preci 2k...
klasican bad luckRobert De Niro ::jel moguce Tampa mi trebala over i dosli na koju jardu od gola i pustali vreme da istekne... Za 7000 koji sam baksuz, pogodim over Tenesi, Bafalo h1 i NYG h1
kb8 ::Peyton Manning ::pobedi TB
Dane i Klodi bacaju turu
to moze biti ogromna prednost...Robert De Niro ::da
pa sigurno, mozda i kljucna do SBPeyton Manning ::to moze biti ogromna prednost...Robert De Niro ::da
a ako NE pobedi,ko je drugi seed? oni ili hou?Robert De Niro ::pa sigurno, mozda i kljucna do SBPeyton Manning ::to moze biti ogromna prednost...Robert De Niro ::da
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu