koja?dr.dule ::sa Tajsom kao OC , napad Cikago je podjednako opasan koliko i moja mutava komsinica na takmicenju za prvi glas srbije.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
koja?dr.dule ::sa Tajsom kao OC , napad Cikago je podjednako opasan koliko i moja mutava komsinica na takmicenju za prvi glas srbije.
Peyton Manning ::koja?dr.dule ::sa Tajsom kao OC , napad Cikago je podjednako opasan koliko i moja mutava komsinica na takmicenju za prvi glas srbije.
hahadr.dule ::Peyton Manning ::koja?dr.dule ::sa Tajsom kao OC , napad Cikago je podjednako opasan koliko i moja mutava komsinica na takmicenju za prvi glas srbije.
e bre Maricu, ko ce pustiti zenu sa govornom manom i u kvalifikacije. znaci bez sansi da stane iznad rupe.
Peyton Manning ::hahadr.dule ::Peyton Manning ::koja?dr.dule ::sa Tajsom kao OC , napad Cikago je podjednako opasan koliko i moja mutava komsinica na takmicenju za prvi glas srbije.
e bre Maricu, ko ce pustiti zenu sa govornom manom i u kvalifikacije. znaci bez sansi da stane iznad rupe.
jbg,nekad ljudi koji mucaju pevaju skroz normalno...ne znam koju manu ta ima
Peyton Manning ::niko ne komentarise igru specijalnog tima Tenesija...
ko zna...u svakom slucaju sumnjam da mogu nesto u POdr.dule ::Hjuston se raspada. da li su namerno spustili formu ili realno stanje pojma ti nemam.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu