NFL Fans Serbia
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.

NFL Fans Serbia
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se

Week 15

+24
Zona do trona
Ljuba90
Raising Arizona
Cenci D
Palermo
shevchi85
Megatron
cooper
Freak
Miki HOF
viking
Jacob
black & silver
dr.dule
T-Wolf
Srbistuta
penban
Sirko
Peyton Manning
klodovik
Zver
kb8
markosto
Danijel Lg
28 posters

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Sledeći

Ići dole  Poruka [Strana 8 od 36]

176Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 09:49

markosto

markosto
Hall of Fame
Hall of Fame

Komplikovano je to kad se menja format... dosta više nego što se čini.
To je samo ideja, da bi se uzelo još para, ali treba da se svi vlasnici saglase. Što je veliko pitanje. 18 weeks plus veći PO... dosta je utakmica za igrača da izdrži.

177Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:16

penban

penban
Moderator
Moderator

Vise utakmica povlaci i vise para za sobom. Morace da se povecavaju ugovori i da se povecava budzet timova, a vlasnici ako ne vide da mogu zaraditi na tome onda do toga nece doci.
Mozda u predsezoni nesto promene, ali sada tesko da ce... Mene i dalje nervira ovo za kikof, znam da se dosta ljudi povredi, ali povredi se covek i sam od sebe kada trci.

2014 SERBIA FANS KEEPERS LEAGUE CHAMPION
2019 NFLFS VETERANI CHAMPION

178Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:17

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

zaboravio sam ali mislim da nešto ima o tome u CBA, ako nema možda NFLPA zapne oko toga.

nije tako jednostavno

179Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:21

penban

penban
Moderator
Moderator

Ako se secam budzet timova ce rasti iz godine u godinu za neki procenat, a 18 utamica moze tek od one tamo sezone da se igra... To je bila jedan od tacaka oko koje su se lomili u pregovorima

180Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:35

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Mikistrong HOF ::Alec from Rush City, MN

Vic, the commissioner would consider changing the playoff format to 16 teams. I think this is a horrible idea. The NFL is so wrong to even think of this. This would mean teams with losing records would make the playoffs. I think this does nothing for the NFL but lose fans due to lack of importance for the regular season. Your thoughts?

Ne znaju sta ce od besa!
Igraci uopste nisu za to. Bar ovi malo bolji. Mozda se ovi losiji nadaju da ce se to uvesti pa bi i oni dobili sansu, ali to bi generalno smanjilo kvalitet u NFLu.
Nije mi jasno zasto ne ostave ovako kako je sad!? Nista ne fali...

181Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:48

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

fali im para

STANE VAS SVE PRATI

182Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:51

T-Wolf

T-Wolf
Hall of Fame
Hall of Fame

Danijel LG ::fali im para

Jadni ljudi, jedva sastavljaju kraj s krajem. Mogli bi da organizujemo mi sa foruma skupljanje para za siromaha Goodela i njemu slicne Very Happy

183Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 11:54

penban

penban
Moderator
Moderator

Evo ja dajem ceo honorar za pisanje pregleda Very Happy

184Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:33

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

markosto ::Šta lupeta Godel, hoće da proširi PO format. Pa nije ovo NBA čoveče.
Što da ne?

185Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:48

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

Mikistrong HOF ::Alec from Rush City, MN

Vic, the commissioner would consider changing the playoff format to 16 teams. I think this is a horrible idea. The NFL is so wrong to even think of this. This would mean teams with losing records would make the playoffs. I think this does nothing for the NFL but lose fans due to lack of importance for the regular season. Your thoughts?
Prva i druga ekipa u AFC i NFC neće imati bye week u PO,svi idu u wildcard.Ništa strašno a bolje po nas.

186Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:48

Peyton Manning

Peyton Manning
Administrator
Administrator

black & silver ::
Što da ne?
gubi se ne znacaju...jos samo da uvedu 7 meceva...

http://nfl.com/

187Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:49

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

ma neće gledamo više enefel ako promene...

188Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:50

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

Ne vidim kakvo zlo donosi 8 ekipa u PO
u nba funkcioniše ok

STANE VAS SVE PRATI

189Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:51

Sirko

Sirko
VIP
VIP

Što da ne?
ja mislim da je bolje ovako da ostane. Nekako mi veća draž tj veći uspeh kad dospeš u PO. Onako bi bilo više kalkulacija. Ovako je jača sezona.

Britva? Kakva bičarka? Nije skretničar nego ašov.
https://www.facebook.com/Zoka86

190Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:52

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

Meni je ok.

191Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 14:52

penban

penban
Moderator
Moderator

robert de niro ::
Što da ne?
ja mislim da je bolje ovako da ostane. Nekako mi veća draž tj veći uspeh kad dospeš u PO. Onako bi bilo više kalkulacija. Ovako je jača sezona.

Slazem se u potpunosti

192Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 15:05

Miki HOF

Miki HOF
Moderator
Moderator

ako je to to da napravimo zapisnik i potpisemo se

193Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 15:05

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

penban ::
robert de niro ::
Što da ne?

Slazem se u potpunosti
Ako je NFL najjača liga što ovaj sport može da ponudi onda je svaka sezona jaka bilo 12 ekipa u PO ili 16.Nema kalkulacija,primaju milione i moraju da kidaju za svoju ekipu ili nema ugovora slijedeće sezone Smile

194Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 15:08

penban

penban
Moderator
Moderator

Ovako se u toku regularnog dela sezone bore za prva dva mesta kako bi imali slobodnu nedelju, sto timovima mnogo znaci. Ovako ce ih biti bas briga koji ce biti. Prednost domaceg terena manje znaci nego slobodna nedelja, bar po meni...
Ekvivalnet tome mi je ovo prosirivanje LS... I tamo i ovde bi usli timovi koji ne bi imali sanse da udju da ostanu stvari ovakve

195Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 15:13

Danijel Lg

Danijel Lg
Administrator
Administrator

ma nije ni blizu kao proširenje

STANE VAS SVE PRATI

196Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 15:23

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

penban ::Ovako se u toku regularnog dela sezone bore za prva dva mesta kako bi imali slobodnu nedelju, sto timovima mnogo znaci. Ovako ce ih biti bas briga koji ce biti. Prednost domaceg terena manje znaci nego slobodna nedelja, bar po meni...
Ekvivalnet tome mi je ovo prosirivanje LS... I tamo i ovde bi usli timovi koji ne bi imali sanse da udju da ostanu stvari ovakve
Tu si u pravu.Ali desi se da ekipa koja ima pozitivan omjer ne uđe u PO poput tvojih Patsa prije par sezona a neke poput Sijetla sa 7-9 ili one mazge prošle sezone sa 8-8 odu u isti taj PO.Tako da i ovaj sistem nije baš dobar za takmičenje.

197Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 16:15

penban

penban
Moderator
Moderator

penban ::Ovako se u toku regularnog dela sezone bore za prva dva mesta kako bi imali slobodnu nedelju, sto timovima mnogo znaci. Ovako ce ih biti bas briga koji ce biti. Prednost domaceg terena manje znaci nego slobodna nedelja, bar po meni...
Tu si u pravu.Ali desi se da ekipa koja ima pozitivan omjer ne uđe u PO poput tvojih Patsa prije par sezona a neke poput Sijetla sa 7-9 ili one mazge prošle sezone sa 8-8 odu u isti taj PO.Tako da i ovaj sistem nije baš dobar za takmičenje.

Meni je ovako ok. To za SEA je bilo jer su u takvoj diviziji u tom trenutku. Opet su dobili NO, koji je godinu dana pre toga uzeo SB.
Ako ovo uvedu nema razloga za postojanje divizija, nego privih 8 razigrava i cao... Ovako se zna, prvaci divizija idu dalje, i sledeca dva najbolja.

198Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 16:30

Megatron

Megatron
Rookie
Rookie

Pa i ovako bi valjda prvaci divizija bili sigurni bez obzira na skor, a ostala 4 bi teoretski mogla da budu iz samo dve divizije na primer. Kao u NBA.

Inače, nisam za proširenje, ovako ništa ne fali.

199Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 16:49

Zver

Zver
VIP
VIP

Kako ne fali. Fali love u džepovima vlasnika i sponzora. Suspect

...Sa Vajominškog Univerziteta

200Week 15 - Page 8 Empty Re: Week 15 Pet 14 Dec 2012, 17:34

black & silver

black & silver
NFL Star
NFL Star

penban ::

Meni je ovako ok. To za SEA je bilo jer su u takvoj diviziji u tom trenutku. Opet su dobili NO, koji je godinu dana pre toga uzeo SB.
Ako ovo uvedu nema razloga za postojanje divizija, nego privih 8 razigrava i cao... Ovako se zna, prvaci divizija idu dalje, i sledeca dva najbolja.
Meni inače te divizije u američkim sportovima nemaju smisla(osim što su stvorile velike rivalitete između nekih ekipa)imaš 2 konf. po 16 timova,u PO ide prvih 6 ekipa(NFL)i zdravo...Onda se nebi ponovio Sijetl.

Sponsored content

Nazad na vrh  Poruka [Strana 8 od 36]

Idi na stranu : Prethodni  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 22 ... 36  Sledeći

Similar topics

-

» Week 8
» Week 1
» Week 5
» Week 14
» Week 11

Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu