penban ::
Za Babina ne znam. Mislim da je skup za NE i ako bi nam dobro dosao. Mozda covek zavrsi u Jaguarima... Oni imaju para....
Vidovita Zorka
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::
Za Babina ne znam. Mislim da je skup za NE i ako bi nam dobro dosao. Mozda covek zavrsi u Jaguarima... Oni imaju para....
Peyton Manning ::NFL MVP forecast: Peyton Manning leads Tom Brady
hahahahaahahaFederico de Soya ::nerešeno u najavi. 0-0 posle produžetka. Nesposobni i jedni i drugi.
Peyton Manning ::
Short week. Thursday night will be here quick. I imagine weâll have some Who Dats in the crowd at the Georgia Dome. Let's get it baby!
@drewbrees Drew Brees
penban ::Adam Schefter
As @RapSheet and @AnwarRichardson reported, NFL fined Lions DT Ndamukong Suh $30,000 for kicking Matt Schaub.
i to ono na kraju meča kad je ostalo 15tak sekundi do kraja, uhvatio na liniji skrimidza i istrcao devet jardi pa dodao loptu. Batch i call playing odličniDanijel LG ::gledam sad baš Mike valas 1 jedino hvatnja u prošlom meču
e moji stilersi
robert de niro ::i to ono na kraju meča kad je ostalo 15tak sekundi do kraja, uhvatio na liniji skrimidza i istrcao devet jardi pa dodao loptu. Batch i call playing odličniDanijel LG ::gledam sad baš Mike valas 1 jedino hvatnja u prošlom meču
e moji stilersi
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu