Rivers beše 5oro. Verovatno vodi među QBs.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ja svoju djevojku nafuro da gledamo zajedno,doduše može pogledati onu prvu na drugoj je već nervoza hvataDanijel LG ::ja se već pomirio s tim
sinoć kaže žena jel sev mora svake nedelje buljiti u taj ekran
mora
e to ko uspe,svaka mu cast...black & silver ::Ja svoju djevojku nafuro da gledamo zajedno,doduše može pogledati onu prvu na drugoj je već nervoza hvataDanijel LG ::ja se već pomirio s tim
mora
markosto ::Odložili bi da su KC hteli...
Jer se čovek ubio pred Karmelom i GM pošto im se zahvalio na svemu...
pisalo je nesto o tome u onoj zvanicnoj izjavi KC...kao to je obaveza prema navijacima itd...Mikistrong HOF ::markosto ::Odložili bi da su KC hteli...
Jer se čovek ubio pred Karmelom i GM pošto im se zahvalio na svemu...
mani je to iskreno bolesno, u civilizovanom svetu se iz postovanja odlazu susreti kad se dogodi ovako nesto. mozda sam ja fucked up pa razmisljam ovako, jebemliga
Ova moja može pogledati ali zato dok gledamo samo bla,bla,bla i kad dosadi ja nju fino kući pošaljemPeyton Manning ::e to ko uspe,svaka mu cast...black & silver ::Ja svoju djevojku nafuro da gledamo zajedno,doduše može pogledati onu prvu na drugoj je već nervoza hvataDanijel LG ::ja se već pomirio s tim
mora
moja bivsa odgledala sa mnom onaj mec Rafa-Djokovic od 6h i rekla nikad vise...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu