gledam sad highlights i vidim da je Brees bacio 6 int ustv
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
T-Wolf ::Sad ce, po obicaju, ekipa koja je dozivela tragediju ili neku losu vest, da pobedi. Mnogo je takvih primera (Favre kad mu je umro otac, Raidersi kad je umro vlasnik, Coltsi kad su culi da im trener ima tumor, BAL tj T. Smith kad mu je brat poginuo...)
Da me ne shvatite pogresno, ne mislim da su ti mecevi namesteni, vec samo svi ostali igraci dobiju neki dodatni motiv...
jeste sinak ali su svirali fantomski ofsajd Abrahamu ... el citas ti uopste sta se pise na ovom threadu?Peyton Manning ::gledam sad highlights i vidim da je Brees bacio 6 int ustv
skontao sam za ofsajd...Srbistuta ::jeste sinak ali su svirali fantomski ofsajd Abrahamu ... el citas ti uopste sta se pise na ovom threadu?Peyton Manning ::gledam sad highlights i vidim da je Brees bacio 6 int ustv
NE, IND, CLE, CIN/SDPalermo ::Hajde stručnjaci, šta mislite o ovom:
Minnesota Vikings +22.5
Seattle Seahawks +16
Indianapolis Colts +19.5
New England Patriots +5.5
New York Jets +7.5
Pittsburgh Steelers +22.5
Cleveland Browns +12
Cincinnati Bengals/San Diego Chargers Over 33
Trebaju mi četiri najsigurnija.
Palermo ::Za sledeće kolo ću otvoriti topik za teaser koji nudi Pinnacle, pa ćemo ga razmotriti, a ako nam to bude išlo, možemo zaraditi i novac. Ja imam račun kod njih, a živim u Novom Sadu, dakle lako ćemo se naći i odraditi tehnički deo. Sa takvim poznavanjem NFL, koje ovde na forumu imate, mogli bi smo biti baš dobri. kad meni to polazi za rukom što sam svetlosnu godinu iza vas po znanju, onda možete misliti šta možemo zajednički napraviti. Podrazumeva se da tu navijačke strasti ne dolaze u obzir. Do sada sam ovo koristio za NBA, danas ću probati i NFL. (Može i NCAA)
zanimljivo, otvori odma temu sa tim teaserima pa da probamo. Sezona ce se brzo zavrsiti. Ja sam cesto u ns.Palermo ::Za sledeće kolo ću otvoriti topik za teaser koji nudi Pinnacle, pa ćemo ga razmotriti, a ako nam to bude išlo, možemo zaraditi i novac. Ja imam račun kod njih, a živim u Novom Sadu, dakle lako ćemo se naći i odraditi tehnički deo. Sa takvim poznavanjem NFL, koje ovde na forumu imate, mogli bi smo biti baš dobri. kad meni to polazi za rukom što sam svetlosnu godinu iza vas po znanju, onda možete misliti šta možemo zajednički napraviti. Podrazumeva se da tu navijačke strasti ne dolaze u obzir. Do sada sam ovo koristio za NBA, danas ću probati i NFL. (Može i NCAA)
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
|
|