Zovem Meta da odradi to, ti sredi sa odbranom Detroita
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
penban ::Da li je Suh namerno udario Sauba u medjunozje?
Raising Arizona ::penban ::Da li je Suh namerno udario Sauba u medjunozje?
Da, alfa seljak i ubedjivo najogavniji igrac u NFL-u
Da sam ga sreo u bloku onaj dan pljunuo bih ga u facu pa nek me izgazi na mrtvo ime
Federico de Soya ::RGIII će večeras kaubojke da razvali kao nekad ranije čirlidersice na Bejloru...
cooper ::ljudi recite mi iskreno sta biste vi uradili.
patsi pocinju u pola 3. ja se budim u 6 i radim do 9,10. a trebao bi sutra veci deo dana da ucim posle toga. da li da docekam tekmu pa da sutra budem kao picka ceo dan. ili da navijem sat za 4 pa da odgledam samo kraj?
penban ::Raising Arizona ::penban ::Da li je Suh namerno udario Sauba u medjunozje?
Da, alfa seljak i ubedjivo najogavniji igrac u NFL-u
Da sam ga sreo u bloku onaj dan pljunuo bih ga u facu pa nek me izgazi na mrtvo ime
Meni u prvom momentu nije, ali sto su vise reprizirali to... Ipak je to Suh...
penban ::Pa i nije sve ok jer je poklonjen td
Dzim je bezveze bacio tu zastavicu, vise iz afekta, ali je bilo vise nego ocigledno da je igrac oboren posle nekoliko jardi. Veliki previd... Da su to uradile sudije s pocetka sezone sada bi ih svi razapinjali.
Federico de Soya ::penban ::Pa i nije sve ok jer je poklonjen td
Dzim je bezveze bacio tu zastavicu, vise iz afekta, ali je bilo vise nego ocigledno da je igrac oboren posle nekoliko jardi. Veliki previd... Da su to uradile sudije s pocetka sezone sada bi ih svi razapinjali.
Ma mislio sam na to što nije pregledano. Ne na sam plej.
penban ::Pa i nije sve ok jer je poklonjen td
penban ::Verujem da bi 90% trenera isto postupilo kao Dzimi. Ne branim ga, ali pokrade te pred nosem... Sad sta je tu je, nereseno je i ako ima pravde lavici ce dobiti ovo
penban ::TD Detroit... Drugi TD trcanjem koji prima veceras, drugi TD koji su primili trcanjem u ovoj sezoni
T-Wolf ::penban ::Verujem da bi 90% trenera isto postupilo kao Dzimi. Ne branim ga, ali pokrade te pred nosem... Sad sta je tu je, nereseno je i ako ima pravde lavici ce dobiti ovo
Ne verujem. Sad su bas pricali komentatori. Ispravno je sto sudije puste da se nastavi, jer se zna da ce odmah posle biti provereno. Veca bi steta bila da se npr desi situacija gde igrac nije dodirnuo zemlju, a oni prekinu akciju i sprece ga da postigne TD. Takva situacija sigurno ne bi mogla da se pregleda ponovo. Nadam se da sam razumno objasnio
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu