TEN @
PIT Heinz Field 8:30 PM - SB šampion, granitna odbrana , domaći teren, žuti peškiri, a i treba im osveta za prošlu sezonu i gaženje peškira na istom tom terenu, mislim da će udarati ko u PO....
JAC @
IND Lucas Oil Stadium 1:00 PM - ova utakmica može biti jedno od iznenađenja kola INd se ne snalazi baš najbolje protiv jaguara u poslednje rveme ( možda me sećanje loše služi ) ali mogu da im zadaju ozbiljne probleme pogotovo odbrani coltsa koja ne znam koliko je debela, Jones-Drew a sada i sa odličnom hvatačnkom opcijom ( koliko god da on bio star) da govorim o Holtu ipak je tu iskustvo mislim da se ovde može tražiti i iznenađenje
DET @
NO Superdome 1:00 PM sve osim ubedljive pobede NO od jedno 20-30 razlike može se smatrati uspeh detroita, ako se brees zaigra mooooooože biti mnoooogo loše po laviće
PHI @ CAR Bank of America Stadium 1:00 PM -- hm. koliko može Carolina, da li se Delhomme može vratiti posle 6 intova iz PO, psiha je to, dajem prednosti Fili ali koliko god oni imali odličan offseason program mislim da su slabiji u odbrani, nema velikog maga Jima Johnsona i mislim da će se to osetit kasnije kad sezona bude odmicala
DAL @ TB Raymond James Stadium 1:00 PM - Dalas bez TO kako to čudno zvuči, da kauboji mogu na miru da igraju lopte a da Romu ne treba 3 po drivu da bi mogao da zadovolji sve afinitete, TB po meni totalno raštimana u ovoj predsezoni pre 5 dana otpušten OC, ne zna se ko je prvi QB ( ja još nisam čuo za to ) mislim da dallas dobija
NYJ @ HOU Reliant Stadium 1:00 PM - prilika da Jetsi započnu sezonu pobedom, jako bih voleo, pre svega zbog QB Sancheza. momak sa strašnim potencijalom i prilika da vidimo odbranu jetsa protiv odličnog napada houstona, malo navijački idem ovde na jetse...
KC @
BAL M&T Bank Stadium 1:00 PM Matt Samoubica Cassel povređen, Baltimor, svi znamo za njihovu najjaču stranu pored odlaska nekih igrača ovo je utakmica gde bi odbrana mogla da pobedi uz pratnju stabilnog napada...fina tekma za dobre fantasy poene za onog ko ima ravense
DEN @
CIN Paul Brown Stadium 1:00 PM - Denver koji postaje Oukland II, sigurna pobeda Cincinatija.
MIN @ CLE Cleveland Browns Stadium 1:00 PM - Čiča se vrati lopti, otišao u penziju ostao, al jedna stvar se ne može poreći ovo može da bude jedan od najboljih napada u ligi ako OL Minesote odradi posao kako treba ...imati u timu Favre, a da ne govorim o AP ( nema poente ), Berrianu i ovom momku TE ( ne mogu lomim tast oko njegovog prezimena)...Minesota kreće u sezonu sa 1-0
MIA @
ATL Georgia Dome 1:00 PM -- Prošlogdišnje iznenađenje PO ( to što su ušli) , bili prvi u diviziji još veće iznenađenje, wildcats formacija, ali atlanta, rayan turner, dobija atlanta...maaaaaaaadaaa možda potencijalno iznenađenje broj #2 ( ne bi me čudilo)
WAS @
NYG Giants Stadium 4:15 PM Derbi, a u derbiju je pobednik ne izvestan, ovde mi se čini ipak nešto izvesniji ako WReri NYG budu radili svoj posao, a i ako ne budu tu je odbrana NY da bije, zaostavština Stiva Spagnija ima da odradi svoj posao
SF @
ARI University of Phoenix Stadium 4:15 PM - da li se arizona oporavila od SB mamurluka, ili još gore od onakvog šokantnog poraza, ili su srećni bili što su došli do SB ( pre je pitanje ono prvo, ovo drugo su zavaravali trag u drugom delu prošle sezone, pametno ), #13 ipak igra za Arizonu i navijam u ovom meču za njih, iako su prošle godine dva meča tesno završena, ne vidim način da odbrana SF zaustavi napad Arizone
STL @ SEA Qwest Field 4:15 PM - hehe, ae ovde navijački, seattle nije ona ekipa od pre 3 godine, a ni ramsi nisu ona ekipa od prošle, jedna stvar koja je sigurna, odbrana je počela da donosi poene ramsima, fala bogu posle sto godina, Stiv Spagniolo zna posao, i zna šta treba da radi i kako, još jedan dobro odrađeni postseason u sledećoj međusezoni će od Ramsa opet napraviti ozbiljnu ekipu, tanak secundary koji treba dokrpiti, međutim na mene je ostavio odličan utisak odbrana ramsa, prvi put posle mnooooogo vremena...napad, prva opcija Steva Jackson, tu je Avery za big play akcije, ume dečak da da pas 50+ jardi a možda se i Bulger oporavi ( mentalno pre) a i fizički, ovo mu je poslednja šansa...
CHI @
GB Lambeau Field 8:20 PM -- večiti derbi ove konferencije, ledena tundra, GB dobija..
BUF @
NE Gillette Stadium 7:00 PM ---- Vratio se brady da li se oporavio, da li postoji strah, svi govore da nema, jedno je trening, drugo predsezona ali sasvim nešto drugo kad krene sezona, svi znaju njegovu slabu tačku a NE ima sve sam one dobru OL koja mu može pružiti kvalitetnu zaštitu i tu leži uspeh NE ove sezone, pošto odbrana neće moći da iznese sezonu, mislim da je ona puno slabiji deo tima, uz po meni ne ubedljivog RB, pre staklenog, sigurno favorit za titulu ali ključ uspeha leži u OL, ako ona odradi posao Brady će biti siguran Moss će hvatati TD, ako oni krenu da pucaju uf, ne smem da pomislim..zna se taktika NE u SB protiv Ramsa ( tad su išli da što više udaraju Warnera, imao polomljena rebra, i tako izazovu njegovu nesigurnost ) ... što bi neko štedeo Bradya, siguran sam da neće niko,....Buffalo ko Buffalo a sad još sa TO...mož da urade nešto al po meni ne...
SD @ OAK Oakland Coliseum 10:15 PM - Prilika da se SD lepo iživi i da se izdivljaju u crnoj rupi koja je baš postala rupa u svakom smislu..ubedljivo SD...
......... a sam se raspisao svaka mi čast