Dosta dobrih meceva ove nedelje. Bice jako interesantno. Puno derbija...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 34
braun ::Samo da se Ben vrati na vreme za Baltimor.
Bice gusto u svakom slucaju
Hvala na dobrodoslicipenban ::braun ::Samo da se Ben vrati na vreme za Baltimor.
Bice gusto u svakom slucaju
Dobrodoslica novom clanu
Citam da je danas bio na MRI, pitaje je koliko je dobro da igra protiv BAL D# ako nije 100% oporavljen, mada ni ona nije ono sto je bila.
tu poene mogu doneti realno samo odbrane nekim famblom, sejftije i pick 6 i naravno šuteri...Danijel LG ::MNF će biti 3-3
meni gotovo džabe ta informacija, radim do 21h, kući sam tek oko 21:20... Moramo dobiti..Kovac ::Napokon i mi uzivo na ESPN-u!
Da nije dosao Kurtis Lofton,ko zna kakva bi tek bila.robert de niro ::gledam nešto stats odbrana i NO ima gotovo 2000y više dozvoljenih od najbolje odbrane PIT-a. Gledao sam ih par puta ove godine i u životu nisam video goru odbranu. Ali mislim da će dobiti Oakland.
Oni su noćas bili moja nada u kladionici, ali me Miller izneverio . Ali, teško je verovati da će on imati dve sušne utakmice u nizu, pod uslovom da Big Ben igra.braun ::Samo da se Heath Miller i Valas su nassa nada.
robert de niro ::gledam nešto stats odbrana i NO ima gotovo 2000y više dozvoljenih od najbolje odbrane PIT-a. Gledao sam ih par puta ove godine i u životu nisam video goru odbranu. Ali mislim da će dobiti Oakland.
Mikistrong HOF ::secondary da budemo pošteni, run defence funkcioniše još uvek
dr.dule ::Mikistrong HOF ::secondary da budemo pošteni, run defence funkcioniše još uvek
pa kada uopste i ide na trcanje protiv njih. to je samo gubljenje jardi po pokusaju.
Mikistrong HOF ::taj spagnuolo jednom u zivotu dobro pripremio utakmicu
nazalost u SB XLII
Idi na stranu : 1, 2, 3 ... 18 ... 34
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu