Cenci ::Freak ::Coltsi bi mogli da šokiraju ovo kolo...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Cenci ::Freak ::Coltsi bi mogli da šokiraju ovo kolo...
Peyton Manning ::to i nije toliko iznenadjenje...penban ::Mozda... Ja tipujem ove nedelje na Detroit. GB mi deluje kao opsta bolnica.
to sam i ja razmisljao...i isto...penban ::Peyton Manning ::to i nije toliko iznenadjenje...penban ::Mozda... Ja tipujem ove nedelje na Detroit. GB mi deluje kao opsta bolnica.
Kako Detroit igra za mene ce biti...
Da li moze da iznenadi ? Da pokazu da start nije bio slucajnost...
cooper ::Indianapolis je do sad igrao protiv losih napada, najbolji je bio gb, koji je rangiran kao 19i u ligi. kad dodju u boston kod prvog napada lige, misim da nema sanse. blowout u najavi.
bas tako...Federico de Soya ::cooper ::Indianapolis je do sad igrao protiv losih napada, najbolji je bio gb, koji je rangiran kao 19i u ligi. kad dodju u boston kod prvog napada lige, misim da nema sanse. blowout u najavi.
Ako su prejadni Billsi imali hitac za pobedu u vašu End zonu na kraju meča, ne vidim zašto bih unapred bilo ko otpisivao Colte. Naravno da ste veliki favoriti, niko pametan to ne spori, samo kažem da je tu iznenađenje moguće.
ne moras se muciti oko Kosticeve...Freak ::Odoh... nema me do kick-off-a... Doci cu na vreme da podesim Kosticu i Ice-u ekipe...
P.S. Obojica na kraju sezone lete iz lige tako da nema borbe za opstanak.
cooper ::ako neko gleda preko strima tekme, verovatno je video one glupe reklame sa steven jaksonom i arian fosterom. ova sa brejdijem je na istu foru, ali je kraj mnogo dobar.
https://www.youtube.com/watch?v=m3iE6Jnh8jU
verovano ce i Julio igrati,ali limited...penban ::Adam Schefter
Redskins WR Pierre Garcon (foot), S Brandon Merriweather (knee) expected to play; Michael Turner will play; Julio Jones game-time decision.
black & silver ::Kvota na 2.55,da li može biti dvojka
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu