Ben Tate is ruled out for Week 9.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::to bi trebalo singlirati...vreme je da Dallas pobedi,a Atl izgubi...a kvota je sigurno bar 3.
mislio sam da ce biti i veca...penban ::Peyton Manning ::to bi trebalo singlirati...vreme je da Dallas pobedi,a Atl izgubi...a kvota je sigurno bar 3.
tako, u socceru 2.73
Još nam samo to trebapenban ::Čadžersi su iskoristili dve greške rivala da poentiraju i nanevši peti uzastopni poraz Čifsima, sačuvali posao treneru Norvu Tarneru.
Odlično je odigrao Filip Rivers koji je kompletirao 18 od 20 pasova za 220 jardi uz dva tačdauna i jedan presečen pas.
Rajan Metjuz je istrčao 67 jardi, dok je Denario Aleksander skupio 61 hvatanjima. Po TD uhvatili su Maklom Flojd i Antonio Gejts, dok su fambl i intersepšn za po TD vratili Šon Filips i Demorio Vilijams.
Met Kasel je ponovo razočarao u Čifsima, bacio je tek 181 jard uz intersepšn, Džamal Čarls je istrčao 39, dok je Dvejn Bouv uhvatio 79 jardi.
Čardžersi sada imaju skor 4-4 i ponovo su u igri za osvajanje Zapadne divizije AFC-a, dok je Kanzas sa 1-7 daleko od plej-ofa.
Al se B92 aktivirao u pracenju nfl-a... Moze li se ocekivati da od sledece godine pocnu da prenose utakmice?
svakako...ocekujem da pobede.Federico de Soya ::Kad smo kod kladionice, meni je Tampa na 2,15 dušu dalo da se proba singl.
Peyton Manning ::svakako...ocekujem da pobede.Federico de Soya ::Kad smo kod kladionice, meni je Tampa na 2,15 dušu dalo da se proba singl.
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu