znaci pao je inter. ja ti rekoh da ce gluponder usrati
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
elJefe ::znaci pao je inter. ja ti rekoh da ce gluponder usrati
T-Wolf ::elJefe ::znaci pao je inter. ja ti rekoh da ce gluponder usrati
Bar cu dobiti bednih 1400 dinara na kladionici
Nixx ::Fambl i naša, sad nam treba 7
Nixx ::Fambl i naša, sad nam treba 7
T-Wolf ::Nixx ::Fambl i naša, sad nam treba 7
Ako date TD moze da bude zanimljivo. Pa cak i FG znaci jedan posed lopte
T-Wolf ::TD Oakland, nije jos nista gotovo, verovatno ce sad jos nesto da se desi pa ce OAK da pobedi da ja ne bi dobio pare. Cisto da nemam cemu da se radujem posto sam malercina kakve nema
penban ::Samo da OAK brani trcanje sada, pokidao ih je Martin veceras.
btw zna li neko koliko je rekord istrcanih jardi na jednom mecu? mislim da ga drzi AD, ali ne mogu da se setim koliko...
T-Wolf ::penban ::Samo da OAK brani trcanje sada, pokidao ih je Martin veceras.
btw zna li neko koliko je rekord istrcanih jardi na jednom mecu? mislim da ga drzi AD, ali ne mogu da se setim koliko...
Martin sad treba da se pokaze, donese mi pare i pricini mi bar neko zadovoljstvo ove nedelje..
A rekord drzi Adrian Peterson u ruki sezoni protiv Chargersa je istrcao 296y, a raniji rekord je drzao Jamal Lewis 295y
T-Wolf ::penban ::Samo da OAK brani trcanje sada, pokidao ih je Martin veceras.
Martin sad treba da se pokaze, donese mi pare i pricini mi bar neko zadovoljstvo ove nedelje..
A rekord drzi Adrian Peterson u ruki sezoni protiv Chargersa je istrcao 296y, a raniji rekord je drzao Jamal Lewis 295y
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu