ne verujem da je stvarno toliko spor..Danijel LG ::sad gledam pažljivo
čovjek nije usporio
čovjek nemže brže trčati
a prima preko 10 mil po sezoni
dokaz da 200 uhvaćenih y može biti dovoljno za
pa ja bih ga pretrcao onako bez problema...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
ne verujem da je stvarno toliko spor..Danijel LG ::sad gledam pažljivo
čovjek nije usporio
čovjek nemže brže trčati
a prima preko 10 mil po sezoni
dokaz da 200 uhvaćenih y može biti dovoljno za
mozda ima brz prvi korak ili nz...ugl ne moze se reci da je V-Jax los...Danijel LG ::nije mi jasno kako pravi onoliku sepraciju u odnosu na kornere kad je ovakav fijaker
da,da...on je blizu 2m...markosto ::Visina, raspon ruku, ispade čovek TE
Danijel LG ::T-Wolf ::kb8 ::T-Wolf ::kb8 ::markosto ::Može li Tampa da iznenadi Minesotu?
Biće veselo na forumu
Kad ih V-Jax sve pretrci
Koja je fora sa trcanjem V-Jaxa? STa je uradio?
V-Jax trokiro
Ajoooj samo ne mogu da procenim jel Jackson suvise spor ili je onaj suvise brz. Neekako mi se cini da je Jackson prespor. Jel su bar postigli TD posle?
ma stvar je u tome da ej prestao trčati
tacnoDanijel LG ::ma trebalo je zvati PA na prvom daunu
što se tiče goal line beka Dag je u predsezni skako komotno preko gomile
pa kad je covek imao 5 nosenja za -2y...Gervinho HOF ::Vidim ovog Legereta jašu u svim medijima
Peyton Manning ::pa kad je covek imao 5 nosenja za -2y...Gervinho HOF ::Vidim ovog Legereta jašu u svim medijima
Peyton Manning ::Razmisljam da li se drzati Davisa ili startovati jos jednog igraca Denvera- Dreessena?
pa vec par kola nije nikakav...Danijel LG ::Peyton Manning ::Razmisljam da li se drzati Davisa ili startovati jos jednog igraca Denvera- Dreessena?
zar ti gubiš vjeru u vernona
procitah ja to...ne znam,razmislicu...ne volim da startujem tri igraca jednog tima,dobar je Denver,al nije GSOT...mada opet,sjajan match up...Danijel LG ::kaže čovjek da se OC nije prilagodio odbranam koji mu sjeku rute
u Denveru?Danijel LG ::da li imaju dva TE tamo ili sam pogriješeio
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu