Ko je rezervni QB? Feely?
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::odigrao sam onaj tiket sto sam napisao,a dosao sam jos Chi...za sad padam samo na tome...budem li pukao 6,5k na 1.26 kvotu,ubicu se
znam,kreten sam...a dok sam pisao tiket,proslo mi kroz glavu,al kao ajde,bonus veci...Raising Arizona ::Peyton Manning ::odigrao sam onaj tiket sto sam napisao,a dosao sam jos Chi...za sad padam samo na tome...budem li pukao 6,5k na 1.26 kvotu,ubicu se
Te kvote se ne igraju osim ako ne stavljas fazon 500 evra na tiket
Peyton Manning ::znam,kreten sam...a dok sam pisao tiket,proslo mi kroz glavu,al kao ajde,bonus veci...Raising Arizona ::Peyton Manning ::odigrao sam onaj tiket sto sam napisao,a dosao sam jos Chi...za sad padam samo na tome...budem li pukao 6,5k na 1.26 kvotu,ubicu se
Jacob ::Peyton Manning ::znam,kreten sam...a dok sam pisao tiket,proslo mi kroz glavu,al kao ajde,bonus veci...Raising Arizona ::Peyton Manning ::odigrao sam onaj tiket sto sam napisao,a dosao sam jos Chi...za sad padam samo na tome...budem li pukao 6,5k na 1.26 kvotu,ubicu se
Tako sam ja puko na jebenim Seahawksim u prvoj nedelji.
Pogodio 4 i pukao na Sijetlu jer sam bio pohlepan.
Raising Arizona ::Jacob ::Peyton Manning ::znam,kreten sam...a dok sam pisao tiket,proslo mi kroz glavu,al kao ajde,bonus veci...Raising Arizona ::Peyton Manning ::odigrao sam onaj tiket sto sam napisao,a dosao sam jos Chi...za sad padam samo na tome...budem li pukao 6,5k na 1.26 kvotu,ubicu se
Tako sam ja puko na jebenim Seahawksim u prvoj nedelji.
Pogodio 4 i pukao na Sijetlu jer sam bio pohlepan.
Protiv Arizone? Tako ti i treba
Peyton Manning ::jebem ti Chicago da ti jebem...branite se,mamu vam jebem svima
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu