Kakav pakao ocekuje timove do kraja... Da kazemo da su HOU i ATL za sada korak ispred svih ka PO, ali moze i njih zadesiti negativna serija...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Jacob ::In 2011, there were 7 teams that allowed less than 29 sacks. Arizona has allowed 29 sacks in the last 4 games.
Jacob ::In 2011, there were 7 teams that allowed less than 29 sacks. Arizona has allowed 29 sacks in the last 4 games.
kb8 ::Brady bi popio tackle?
Get out of here...
On bi prvo pojurio kod sudaca se zalit i prije nego je akcija završila a onda sve ostalo...
mora dirnuti drugog igraca prvo valjdapenban ::Federico de Soya ::Ok, zato pitam. Nisam načisto sa pravilom tu. Pošto je bio unutra sa obe noge u momentu prijema i to je bio unutra par sekundi pre nego je lopta stigla do njega. Jel to znači da si izgubljen za taj play ako iskoračiš iz terena?
Mislim da da... Igrac koji je izasao van terena ne sme da uhvati loptu... mislim da je takvo pravilo.
penban ::Kakav pakao ocekuje timove do kraja... Da kazemo da su HOU i ATL za sada korak ispred svih ka PO, ali moze i njih zadesiti negativna serija...
chika Zdravko ::kb8 ::Brady bi popio tackle?
Get out of here...
On bi prvo pojurio kod sudaca se zalit i prije nego je akcija završila a onda sve ostalo...
ne preteruj sada. ne znam koliko je faula dosudjeno na Tomi u zadnje dve sezone. usput likovi poput Brejdija i treba nekada sacuvati od imbecila poput Polarda.
kb8 ::penban ::Kakav pakao ocekuje timove do kraja... Da kazemo da su HOU i ATL za sada korak ispred svih ka PO, ali moze i njih zadesiti negativna serija...
Ne moze, igraju u ocajnim divizijama
Federico de Soya ::Mene Hjuston ne zanima preterano. Evetualni meč protiv njih je SB a oni neće tako daleko dogurati u bubreg da se kladim. Mnogo je zanimljivije širom NFC-a gde se svašta dešava. I North, i West i East...
kb8 ::chika Zdravko ::kb8 ::Brady bi popio tackle?
Get out of here...
ne preteruj sada. ne znam koliko je faula dosudjeno na Tomi u zadnje dve sezone. usput likovi poput Brejdija i treba nekada sacuvati od imbecila poput Polarda.
Eh, Tomica je QB s daleko najvise plakanja kod sudaca i to debelo...
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu