provukose se Patriote...
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Peyton Manning ::provukose se Patriote...
koliko procitah jutros,uzvratili su vam fumble u OT...chika Zdravko ::Peyton Manning ::provukose se Patriote...
ne bih bas to tako gledao. sami su vratili Dzetse u mec sa 0-13 u zadnjoj cetvrtini. fambol na 2.01 je cist poklon zelenima.
Poslednji izmenio Gervinho HOF dana Pon 22 Okt 2012, 08:40, izmenjeno ukupno 1 puta
jel bilo nekih komenara na onu odluku?Danijel LG ::i dalje ne vjerujem na kkoji smo način izgibubili
goal line back
Peyton Manning ::jel bilo nekih komenara na onu odluku?Danijel LG ::i dalje ne vjerujem na kkoji smo način izgibubili
goal line back
ne znam stvarnoPeyton Manning ::komentatori na Foxu su rekli da je TD...
vljda ce nam neko ko bolje zna pravila pojasnitiDanijel LG ::ne znam stvarnoPeyton Manning ::komentatori na Foxu su rekli da je TD...
čovjek ga je gurnuo van terena
da...Danijel LG ::vljda ce nam neko ko bolje zna pravila pojasnitiDanijel LG ::ne znam stvarnoPeyton Manning ::komentatori na Foxu su rekli da je TD...
čovjek ga je gurnuo van terena
Bogami V.J. je i vise zasluzio od tabanja. Mrcina trci ko linemanDanijel LG ::dakle kad QB izađe iz poketa mpože početi tabanje wr
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu