Na papiru, da, njima dajem najviše šanse, posebno što su Ravensi iskljaštreni do koske...
Al opet, makljaža je tu uvijek, biće zanimljivo 2 say da least...
Al opet, makljaža je tu uvijek, biće zanimljivo 2 say da least...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Wild Raven ::To ko ATP lista u tenisu. Ne odigraš ništa tokom sedmice i popneš se pet pozicija
ja nazalost nisam, bio mali tadZona do trona ::Ta tekma 2002. je bila strasna,gledao je na 3 K.
odma je upalih kad si pomenuoZona do trona ::Imas na YT celu tekmu.
Steelers ::
EDIT: i da se ispravim, gore je greska, nisu te godine osvojili divizijsku titulu samo su igrali plejof. osvojili su je davne 1989
Ol' Dirty Bastard ::Steelers ::
EDIT: i da se ispravim, gore je greska, nisu te godine osvojili divizijsku titulu samo su igrali plejof. osvojili su je davne 1989
Simbolicno, 30 godina kasnije... Opet nece osvojiti.
Steelers ::Ol' Dirty Bastard ::Steelers ::
Simbolicno, 30 godina kasnije... Opet nece osvojiti.
kad pomislis da je u medjuvremenu nastao moderni internet... srusen berlinski zid i raspala se SFRJ
Steelers ::moje predvidjanje je iako nesto urade to ce biti najvise kao Remsi ove sezone, tj. doce do Superboula ali ga nece osvojiti
ne mislim samo na sledecu sezonu nego kao domet novookupljene generacije
Zona do trona ::Steelers ::moje predvidjanje je iako nesto urade to ce biti najvise kao Remsi ove sezone, tj. doce do Superboula ali ga nece osvojiti
ne mislim samo na sledecu sezonu nego kao domet novookupljene generacije
Kad si se vec zagrejao,daj mi brojeve za loto.
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC North » AFC North: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu