Kad dođete do brojke 25 onda se javi
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
FdS ::Kad dođete do brojke 25 onda se javi
Mifoche ::Пласирасмо се. Фала Chiefs-има, показали су како се игра одбрана. Чини ми се да улазимо у плејоф као никад већи аутсајдери, али то је само олакшање за овај тим. Најбоље играју кад сви од њих очекују да изгубе.
Ја сам лично презадовољан овом сезоном, циљ је остварен, сад све преко тога је велики бонус. У плејофу је све могуће.
Raising Arizona ::Mifoche ::Пласирасмо се. Фала Chiefs-има, показали су како се игра одбрана. Чини ми се да улазимо у плејоф као никад већи аутсајдери, али то је само олакшање за овај тим. Најбоље играју кад сви од њих очекују да изгубе.
Ја сам лично презадовољан овом сезоном, циљ је остварен, сад све преко тога је велики бонус. У плејофу је све могуће.
Sto mi to nesto poznato
Ol' Dirty Bastard ::Evo ja cu da budem optimista u nasem taboru. Zadnje kolo pobeda nas KC-a i Steelersa, onda lagana pobeda u WC protiv celicnih. Znaci vec polako da se spremamo za duel protiv Patsa
Sirko ::PIT 10-6
CIN 9-7
BAL 9-7
CLE 6-10
KPGS ::Sirko ::PIT 10-6
CIN 9-7
BAL 9-7
CLE 6-10
Koga ce to govna da pobede (dajem im 3 pobede max)!
Miki HOF ::Kakva meh divizija
Mifoche ::Mozda smo meh divizija u septembru, ali u januaru ne postoji tim u ligi koji bi da igra s nama.
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC North » AFC North: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu