a mislim da nema potrebe...
Poslednji put izmenio I Might Be Wrong dana Čet 04 Jul 2013, 10:43, izmenio ukupno 2 puta
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Poslednji put izmenio I Might Be Wrong dana Čet 04 Jul 2013, 10:43, izmenio ukupno 2 puta
I Might Be Wrong ::ne slažem se da će pit biti poslednji. jesam hard kor navijač, ali nije zbog toga, konkretno prošle sezone sam se nadao većem downfall-u radi otrežnjenja. i ne pričamo o ligi, već o diviziji. po mom mišljenju, nemaju toliko dobar tim, koliko dobar raspored ove sezone, čitao sam, detroit, ouklend, džetsi... molim lepo.
šta, baltimor, koji kreće bez glavnog risivera (uz dužno poštovanje, mislim da je džejkobi precenjen hvatač), bez jednog od boljih nikad pominjanih kornera, sa krš odbranom.
klivledn... čazinski... ne'am pojma o njemu. pretpostavljam uvođenje novog sistema u napadu, trich bi mog'o da se nanosa, odbrana sa rukijima....
bengalsi mislim da gube i od klivlenda i od bi-mora i od pitsburga.
ps. nisam mislio da ulazim u bilo kakvu raspravu, ti si bio u fazonu "pljas! poslednji!", zamolio sam za obrazloženje. no hard filingz.
pps. šta znači "ne gine fenjer"? sigurno ne može nešto dobro, ali konkretno ---->
Konstantinov Veliki ::čemu toliki strah od konfrontacije stavova?
dr.dule ::evo i ja jos malo da posolim.
Pitsburg ima tradicu. ona ne mora uvek da znaci uspeh ali svakako ne sme da se potcenjuje.
imaju Big Bena . mozda ce neko reci da je solidan ali on je za mene mudonja. covek kojeg biju a on ustaje. odbrana im ne moze biti losa jer prosto rade uvek na tome da to bude dobra. nekada manje dobro ali uglavno su dobri. prosle sezone su bili dosta osakaceni povredom. to ne treba zaboraviti. meni su oni i danas ozbiljan tim jer kada se pogleda roster i sistem rada to kazu.
usput uzeli su mnogo jakog traktoristu. taj moze da rovari i rovari sa dvojcom na ledjima.
NFL Fans Serbia » NFL zona » AFC » AFC North » AFC North: Baltimore, Cincinnati, Cleveland, Pittsburgh
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu