Tačno , sećam se te tekme ali to je jedna utakmica ajde neka budu i dve
Govorim generalno
Govorim generalno
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
StillsZona do trona ::kb8 ::A ne znam...
Bez obzira na očaj divizije, idem s bold prediction i reći ću da Patsi neće niti u PO...
Znas kako,bio sam odusevljen DL Billsa,kad ono, sada je veliko pitanje da li Billsi imaju najbolju DL u diviziji?
Gledao sam pazljivo preseason od kako sam se vratio sa mora, DL Phinsa deluje zastrasujuce ako DT Mitchell zadrzi formu koju je pokazao u preseasonu. Suh i Wake su zverine,Vernon je pre 2 godine imao 10 + sack sezonu. Uz takvu DL, problemi na LB poziciji nece biti tolika glavobolja.
U napadu,sve je na Tannehillu, sada ima i dobrog TE, Landry ce biti spektakularan,YAC zverina, garantujem. Jennings, rookie Parker.
Ovo je sezona istine za Tannehilla, ima odlican tim oko sebe. Ako on napravi korak napred u svojoj igri,Phinsi uzimaju diviziju,uveren sam u to.
Zona do trona ::Znam, mislim da ce polako dinastija New Englanda poci na zasluzeni pocinak.
Ja sam njega spomenuo jer su to 4 dobra WR. Mada, jedino se Landry izdvaja, ova trojica su tu negdje trenutno.Zona do trona ::Stillsa sam izostavio zato sto nisam siguran da li ce imati vecu ulogu. Nece mu biti lako da se izbori za hvatanja.
Vlado997 ::Ja sam njega spomenuo jer su to 4 dobra WR. Mada, jedino se Landry izdvaja, ova trojica su tu negdje trenutno.Zona do trona ::Stillsa sam izostavio zato sto nisam siguran da li ce imati vecu ulogu. Nece mu biti lako da se izbori za hvatanja.
Miki HOF ::Make it or brake it
Sezone za Tenehila a reko bih i Philbina
Pa zato sam i rekao trenutno. Znam da Parker ima veliki potencijal. Još kad se doda RB Miller, TE Cameron. Pa ja bih pored toliko igrača dobro bacao a kamoli Tanehill.Zona do trona ::Vlado997 ::Ja sam njega spomenuo jer su to 4 dobra WR. Mada, jedino se Landry izdvaja, ova trojica su tu negdje trenutno.Zona do trona ::Stillsa sam izostavio zato sto nisam siguran da li ce imati vecu ulogu. Nece mu biti lako da se izbori za hvatanja.
Parker je rookie WR koji je visoko biran, ako izbegne povredu i ne bude neki opaki bust, sigurno ce dobiti mnogo vise lopti od Stillsa.
Vodi racina i o dodavanjima koja ce ici na TE i na RB.
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu