Nadaju se da će svi biti skrpani do ponedjeljka i da će moći igrati...
Ajde de...
Ajde de...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
kb8 likes this post
kb8 likes this post
Čini mi se da se ta promena rezultata poklapa sa preuzimanjem odbrane ofanzivno-defanzivnog maga M. Patricie hehehePeyton Manning ::Ovo je mozda najveci meltdown koji sam video.
Od 10-1 do 11-6 i poraza u WC rundi. Mnogo mi je ovo vece iznenadjenje od onih Steelersa koji su isto prosli posle 11-0, ali se videlo da nemaju talenta i da se provlace.
Ovo je delovao kao jos jaci tim nego onaj koji je prosle godine za malo izgubio SB
niko32 ::Čini mi se da se ta promena rezultata poklapa sa preuzimanjem odbrane ofanzivno-defanzivnog maga M. Patricie hehehePeyton Manning ::Ovo je mozda najveci meltdown koji sam video.
Od 10-1 do 11-6 i poraza u WC rundi. Mnogo mi je ovo vece iznenadjenje od onih Steelersa koji su isto prosli posle 11-0, ali se videlo da nemaju talenta i da se provlace.
Ovo je delovao kao jos jaci tim nego onaj koji je prosle godine za malo izgubio SB
Trebaće par godina da se oporavi franšiza, sudeći prema Detroitu.Jacob ::niko32 ::Čini mi se da se ta promena rezultata poklapa sa preuzimanjem odbrane ofanzivno-defanzivnog maga M. Patricie hehehePeyton Manning ::Ovo je mozda najveci meltdown koji sam video.
Gde taj dodje tu trava ne raste.
Upravo to, iako losa odluka da menjaju u sred sezone i jos njega da dovedu, svakako je to bio potez ocajnika.SymphonyX ::Oni su se raspadali i prije Patricie, zato su i probali sa njim.
Lik je ocaj, ali ovo ipak nije njegovo maslo.
Oba njihova koordinatora od prosle godine su se pokazali odlicno - velik je to gubitak.
Onda su na konju kad imaju takav kadar u štabu..kb8 ::Lako moguće, dat mu da nadzire i amenuje obje strane...
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu