Ima li predloga za meni. Za subotu predlazem leskovacku muckalicu na Borski nacin
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
dr.dule ::pošto smo uspeli doći do žute kuće u ovom terminu da se službeno otvori tema za ovu godinu.
prijava delegata biće upisana ovde.
za sada.
1. Dragan - XXL MN DRAGAN
2. SAŠA - XXL MN SASA
3. MAJA - XXXL MN MAYA
4. SUZI - XXL MN SUZI
5. Dano - XXL TB mr.Dano
6. Boki - XL 49ers BORIS
7. Ivan
8. Bane
9. Sirko
10. Lisica
11. Ptica
12. Islednik
13. Dulo - XL LVR dr.Dulo
14. Mališa
15. Niger
16. Cenci (mejbi)
17. Profesor Ricma
18. Danov drugar - sef katastra
19. čika Zubar
za sada potvrdjeno
Poslednji izmenio dr.dule dana Pon 25 Feb 2019, 12:46, izmenjeno ukupno 1 puta
Peyton Manning ::Jel sam ja to obrisan u odnosu na prosli spisak?
Ma zezam se, svakako i ne moram biti na spisku, jer necu spavatidr.dule ::Peyton Manning ::Jel sam ja to obrisan u odnosu na prosli spisak?
ispravljeno.
Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
Tebi prvom javljam.Miki HOF ::Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
ka`ce svadba?
Peyton Manning ::Tebi prvom javljam.Miki HOF ::Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
ka`ce svadba?
@Zona:
Hvala, al ne treba mi uputstvo
Miki HOF ::Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
ka`ce svadba?
dr.dule ::Miki HOF ::Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
ka`ce svadba?
hoće li grof od pustinje uspeti doći do serbištajna i žute kuće?
U avgustu je 10 god foruma, verujem da se poklapaMiki HOF ::Peyton Manning ::Tebi prvom javljam.Miki HOF ::Peyton Manning ::Dolazim u subotu, za petak cemo videti, al svakako necu spavati tu, sto da zauzimam mesto, kad mi je devojka u NS, a i dosta drugara, ako ona slucajno ne bude u NS.dr.dule ::znači očekujemo te u ful terminu u žutoj kući
ka`ce svadba?
@Zona:
Hvala, al ne treba mi uputstvo
ima li 10 godina kako te teram?
dr.dule ::pošto smo uspeli doći do žute kuće u ovom terminu da se službeno otvori tema za ovu godinu.
prijava delegata biće upisana ovde.
za sada.
1. Dragan - XXL MN DRAGAN
2. SAŠA - XXL MN SASA
3. MAJA - XXXL MN MAYA
4. SUZI - XXL MN SUZI
5. Dano - XXL TB mr.Dano
6. Boki - XL 49ers BORIS
7. Ivan
8. Bane
9. Sirko
10. Lisica