Posebno za tebedr.dule ::mislim da bi sledeci combine treba biti u znaku zdrave hrane i sokova.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Posebno za tebedr.dule ::mislim da bi sledeci combine treba biti u znaku zdrave hrane i sokova.
dr.dule ::mislim da bi sledeci combine treba biti u znaku zdrave hrane i sokova.
kb8 ::Ugl, ja za svoju okladu ne bijah isplaćen a kad ću i da li ću ikada, veliko je pitanje...
Zato pade nova između Zokya i Drageca za osvajanje divizije, koji dobije, dobija i Danielsa, u slučaju da Lionsi ili Bearsi osvoje, obojica uzimaju delegatima...
Nekako kontam da ću prije vidjet ta 2 Jacka, nego onog kojeg osvojih lani...
kb8 ::Ugl, ja za svoju okladu ne bijah isplaćen a kad ću i da li ću ikada, veliko je pitanje...
Zato pade nova između Zokya i Drageca za osvajanje divizije, koji dobije, dobija i Danielsa, u slučaju da Lionsi ili Bearsi osvoje, obojica uzimaju delegatima...
Nekako kontam da ću prije vidjet ta 2 Jacka, nego onog kojeg osvojih lani...
kb8 ::Axe ne varam, ipak je pragnje u igri...
kb8 ::Letz go Vikes...
dr.dule ::ja ću morati prethodno do Bora da svaratim da probam sta bi moglo da nam stigne. da vidim da pocnem navijati za Min
Danijel Lg ::Ipak sam ja zapadna služba, u jedmo jim bimu bila rakija
Idi na stranu : 1 ... 9 ... 15, 16, 17
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu