Ako RA bude protiv, izbaci mene iz PO - dodaj koga treba i gotovo. Meni je svejedno.
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Stvarno losa sreca. Od ubedljivo najjaceg RB tria u ligi do toga da ostanes samo sa najslabijim od te trojke. Ako prezivis ovo kolo nekako, mozda ti se vrati Conner.Cenci ::I dogodilo se da se meni RB pozicija raspala. Hunt i Conner nosioci tima,jedan odleprsao drugi ozljeden. Taman kad sam se ponadao da ce mi krenuti u ovoj lizi,sj... me ovakve stvari.
Steelers ::Playoffgate
penban ::Prvo, mislim da je ovo proširivanje samo iz razloga da kokomesar uđe sa svojim timom u PO, jer je na bojištu ispao
Drugo, što se tiče imena mog tima, NFL mi ne dozvoljava da promenim u Tole Veteran voli male dečake... tako da do kraja sezone ostaje Paul Muad'Dib
Peyton Manning ::Vec vidim Toleta kako ima 85 poena sledece kolo
Samo jedan bivsi sampion u polufinalu.
Precenio sam Toletovu ekipuPeyton Manning ::Vec vidim Toleta kako ima 85 poena sledece kolo
Peyton Manning ::Precenio sam Toletovu ekipuPeyton Manning ::Vec vidim Toleta kako ima 85 poena sledece kolo
Peyton Manning ::Bilo je za ocekivati, izduvali su se protiv mene
Smatrali su da ako prodju najtezu prepreku u ligi, posle ce biti lako
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu