Da se razumemo top je on igrac, uzivanje ga je gledati, samo nisam fan takvih igraca u fantasy
Vidite SKRAĆENU verziju foruma, da bi ste videli KOMPLETAN forum, molimo Vas registrujte se ili prijavite.
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Ja sam u sličnoj situaciji u trećoj s tim da sam uz Jonesa draftovao i suspendovanog Ingrama a Hunta u prvoj rundi. Još sam i Carsona pokupio kao FA.Peyton Manning ::Koliko srece za Bulldozerse, pobeda 91.22 - 91.12 protiv Vikingsa. Valjda nece biti korekcija statistike Inace i Wolf i ja smo imali defanzive sa -4 poena. Kakva beda.
Delovalo je jako lose posle prvog termina, DJ i Hill me ubili, ali A.Jones mec karijere uz Goff-Woods tandem.
Pogodio sam sa A.Jones, uzeo ga u 13. rundi, pao tako nisko jer je bio suspendovan prva dva kola.
Sad krece zavrsnica, opet divizijski mecevi. Vecina timova jos ima sanse.
I ja sam draftovao Ingrama, ali nisam mogao da ga cekam do 5. kola jer sam imao par povreda u timu, pa sam morao da ga dropujem. Ali sam uzeo Breidu umesto njega, pa nije lose.Vlado997 ::Ja sam u sličnoj situaciji u trećoj s tim da sam uz Jonesa draftovao i suspendovanog Ingrama a Hunta u prvoj rundi. Još sam i Carsona pokupio kao FA.Peyton Manning ::Koliko srece za Bulldozerse, pobeda 91.22 - 91.12 protiv Vikingsa. Valjda nece biti korekcija statistike Inace i Wolf i ja smo imali defanzive sa -4 poena. Kakva beda.
Delovalo je jako lose posle prvog termina, DJ i Hill me ubili, ali A.Jones mec karijere uz Goff-Woods tandem.
Pogodio sam sa A.Jones, uzeo ga u 13. rundi, pao tako nisko jer je bio suspendovan prva dva kola.
Sad krece zavrsnica, opet divizijski mecevi. Vecina timova jos ima sanse.
Peyton Manning ::Chicha Nesha i vlasnici Bulldozersa veceras zajedno gledaju meceve i prate h2h duel koji odlucuje o PO
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu