Sefe cestitke, najbolji si ove sezone.
EDIT:
Sad vidim da si ustvari najsrecniji ove sezone, posto imas skoro najmanje poena i skor 9-3
EDIT:
Sad vidim da si ustvari najsrecniji ove sezone, posto imas skoro najmanje poena i skor 9-3
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Mislim da si 99,9% u PO, ako ne i 100% jer imas ubedljivo najvise datih poena, pa ako se napravi krug timova sa 7-6, ti si prvi..penban ::Ja pojma nemam šta mi treba za PO, tj da li sa porazom idem u PO i pod kojim uslovima.
Apsolutno si zasluzio, top scoring team bez OBJpenban ::Nadam se... mislim da sam zaslužio sa svim problemima koji su se desili.
OBJ na IR, Cook na IR... a to su dva igrača koja su trebala da mi nose tim
Peyton Manning ::Apsolutno si zasluzio, top scoring team bez OBJpenban ::Nadam se... mislim da sam zaslužio sa svim problemima koji su se desili.
penban ::Peyton Manning ::Apsolutno si zasluzio, top scoring team bez OBJpenban ::Nadam se... mislim da sam zaslužio sa svim problemima koji su se desili.
Ako se dobro sećam tu sam draftovao i Reeda koji se povredio i nije napravio ništa
Dez ne igra nikako
Možda zvuči kao da kenjam, ali meni je čudno što sam toliko poena napravio bez glavnih igrača.
Tebi i Bellu dugujem POEl Jefe runs San Diego ::Hahaha srećan sam ja svake sezone, do polufinala barem. Mislim da sam jednom propustio PO od kako igram
Volis Sladju Allegro?penban ::Za tim kome su prognozirali očajan skor i da nema šanse da se dokopa PO eto mene među elitom.
Sada protiv aktuelnog šampiona, pa da se peva kralj je mrtav, živeo kralj
Peyton Manning ::Volis Sladju Allegro?penban ::Za tim kome su prognozirali očajan skor i da nema šanse da se dokopa PO eto mene među elitom.
Sada protiv aktuelnog šampiona, pa da se peva kralj je mrtav, živeo kralj
Mozda za vas nove u ligi, za nas vetarane je ovo sve uobicajenopenban ::Danas kreće biti ili ne biti
Peyton Manning ::Mozda za vas nove u ligi, za nas vetarane je ovo sve uobicajenopenban ::Danas kreće biti ili ne biti
Bas takoWild Raven ::Kamara i Ted Ginn Jr.
El Jefe runs San Diego ::Hahahaha Freak brate kada si ti zadnji put video PO?
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu