Znam
ali verovatno ce igrati za Buducnost sledece sezone, pa eto razlog vise da se ide u PG
ali verovatno ce igrati za Buducnost sledece sezone, pa eto razlog vise da se ide u PG
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
sta fali Djilasu?FdS ::Pih! Nisam znao da je mlađa Dabovićka Đilasova riba. Odma' mi je gadna, pa može biti MVP još hiljadu takmičenja.
Peyton Manning ::sta fali Djilasu?FdS ::Pih! Nisam znao da je mlađa Dabovićka Đilasova riba. Odma' mi je gadna, pa može biti MVP još hiljadu takmičenja.
p.s.kako se zove ona pesma koja je isla juce na doceku?
Postenje i moral u svetu politike tesko da mogu biti korisni. Al mislim da je svima jasno,a to se vidi i po komentarima na netu, da su svi shvatili koliko je Djilas sposobniji od ostalih i kako je vodio BG.FdS ::Peyton Manning ::sta fali Djilasu?FdS ::Pih! Nisam znao da je mlađa Dabovićka Đilasova riba. Odma' mi je gadna, pa može biti MVP još hiljadu takmičenja.
Isto ono što i apsolutno svakom političaru kod nas...malo poštenja i morala.
Mada generalno mi je gadno kad vidim mladu, lepu, zgodnu i uspešnu ribu u vezi sa nekim kome su jedini aduti moć i politički uticaj. Jednostavno mlada, lepa, zgodna i uspešna riba treba da bude sa mladim, zgodnim i uspešnim tipom...as simple as that.
On je ružan ko kurac. A ni karakterne osobine mu nisu ništa drugačije. Sad sam malo proguglao, raskinula je sa njim prije koji mjesec.FdS ::Peyton Manning ::sta fali Djilasu?FdS ::Pih! Nisam znao da je mlađa Dabovićka Đilasova riba. Odma' mi je gadna, pa može biti MVP još hiljadu takmičenja.
Isto ono što i apsolutno svakom političaru kod nas...malo poštenja i morala.
Mada generalno mi je gadno kad vidim mladu, lepu, zgodnu i uspešnu ribu u vezi sa nekim kome su jedini aduti moć i politički uticaj. Jednostavno mlada, lepa, zgodna i uspešna riba treba da bude sa mladim, zgodnim i uspešnim tipom...as simple as that.
Idi na stranu : 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu