Liverpool FC ::Bitno je SP,a ovo drugo je samo bonus,bravo momcima,sad mogu da kresnu nesto tamo ....
Pazi, Eva Longoria je tamo, svasta moze da bude...
Niste konektovani. Konektujte se i registrujte se
Idi na stranu : 1, 2, 3
Liverpool FC ::Bitno je SP,a ovo drugo je samo bonus,bravo momcima,sad mogu da kresnu nesto tamo ....
Ovan ::Neki novi klinci neki novi klinci neki novi klinci...
iceman ::I srebro je savrseno za ove momke.....
Pa sada...............da ti je neko nudio,nisam bas 100%siguran sta bi izabrao.zvaljo ::Cestitke klincima i prof. ivkovicu od srca, ne pamtim kad sam bio ponosniji na neki srpski sportski kolektiv, cak ni na zadnje zlato vaterpolista. Malo, ali samo malo me zdere sto znam da su sigurno mogli bolje da odigraju. A i spance je sralo sinoc da to nije bilo normalno. Nebitno, da mi je neko prije pocetka prvenstva reko hocu li SB za NEP ili ovo finale, izabro bi ovo srebro bez razmisljanja. Cestitam jos jednom i veliki pozdrav iz bl.
Peyton Manning ::Pa sada...............da ti je neko nudio,nisam bas 100%siguran sta bi izabrao.zvaljo ::Cestitke klincima i prof. ivkovicu od srca, ne pamtim kad sam bio ponosniji na neki srpski sportski kolektiv, cak ni na zadnje zlato vaterpolista. Malo, ali samo malo me zdere sto znam da su sigurno mogli bolje da odigraju. A i spance je sralo sinoc da to nije bilo normalno. Nebitno, da mi je neko prije pocetka prvenstva reko hocu li SB za NEP ili ovo finale, izabro bi ovo srebro bez razmisljanja. Cestitam jos jednom i veliki pozdrav iz bl.
Idi na stranu : 1, 2, 3
Similar topics
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu